Saliselfie ”koulu”

Julkaisin muutama päivä sitten mauttoman rajoilla keikkuvan #belfie postauksen ja siihen liittyen kirvottauduin tekemään minioppaan saliselfieistä. Millaisia kuvia voi ja kannattaa laittaa esimerkiksi instragramiin ja miksi osan fitnesskissan inboksiksit ovat koko ajan täynnä miesten sukupuolielimiä ja toiset eivät saa yhtään. Onko vika naamassa vai muun muassa omassa sosiaalisen median käyttäytymisessä? No sovitaan se on se naama :DDDD

1. Tissit

Jokaisella naisella on rinnat. Muodot ja koot vaihtelevat jopa oman rintaparin kesken. Kyseessä ei todellakaan ole mikään yhden koon sukkahousu! Jos otat kuvan esimerkiksi kasvoistasi voivat nämä ulokkeet eksyä satunnaisesti mukaan kuvaan. Kuten nyt:

image

Mutta rintojen kanssa kannattaa aina olla varovainen… Ketunnenät kannattaa jättää yksityisviesteihin.

2. Belfie

Alushousut ja tarkemmin sanottuna string -malliset pöksyt ovat ketunnenien ohella yksityisviesti kamaa. Kotona pakarat voivat vilkkua iloisesti niin paljon kuin haluat, mutta some ei niitä kaipaa. On totta että esimerkiksi kisalavalla pylly näkyy käytännössä kokonaan, mutta jätetään ne paljaat pakarat vähemmällä. Eli housut jalkaan.

3. Suonet

Ahhhh, mun suosikit. Ne on niin huippuja! Mutta jos suonten kuvaaminen ei onnistu millään tavalla siveellisesti, unohda selfie. Pyydä kuvausapua 😀 Nämä kiemurat on vaikea ikuistaa itse, koska niiden ilmenemispaikat ovat hankalia, kuten: nivuset, vatsapalikoiden yläosa ja  forkut.

image

4. Napa

Kyllä napa saa näkyä, jos sitä kehtaa näyttää, mutta varo työmiehen hymiä 🙂

image

5. Huulet

Hymyhuulet sen olla pitää, unohda duckface, it is so last season 😀

image

Ja eikun kuvaamaan!

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Saliselfie ”koulu””

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta