Käyn salilla koska pitää ottaa selfie!

Muutaman viimeisen viikon aikana olen törmännyt internetin syövereissä megalomaaniseen sali selfieiden parjaamiseen. On ensinnäkin väärin harrastaa syöpään verrattavaa lajia nimeltä fitness, mutta piru sinut syököön, jos vielä otat kuvia itsestäsi siellä helvetin porteilla, eli kuntosalilla.

Tästä päästäänkin itse asiaan, olenko jotenkin huonompi lajin harrastaja, kuin ne jotka eivät ota itsestään selfieitä salilla? Tekeekö minun meikattu naama, minusta jotenkin huonomman treenaajan kuin ne joiden naama loistaa kaikissa luonnon omissa sateenkaaren väreissä? Ketä tälläiset asiat kiinnostavat!?! Ja ja ja ennen kaikkea kenellä on tälläiseen aikaa! :DDD

Käyn kuntosalilla ja olen nainen. Vaikka käyn kuntosalilla se ei tarkoita minulle sitä että minun täytyy muuntautua treenien ajaksi miehiä aamupalaksi syöväksi rekkalesboksi. Saan olla itseni näköinen ja ihan niin naisellinen kuin haluan, koska ja missä vain. Minulle on ihan sama onko minun instagram jonkun mielestä maailman ärsyttävimmän meikkinassun sali keikistely tili. Kukin tallaa tyylillään ja hyvät ihmiset ig ei kerro totuutta, koska…. Otetaanpa pari esimerkkiä. Ensimmäinen kuva on se joka lisätään instagrammiin ja kuva kaksi on se joka on ”todellisuus”.

1. En useinkaan väitä ottaneeni lisäämääni kuvaa juuri sillä kyseisellä hetkellä. Välillä menee monta viikkoa, että oma naama ei vain yksinkertaisesti miellytä. Tämä on osa naisena olemista ja sitä kutsutaan tuttavammin nimellä: Mood swing. Miksi en käyttäisi hyväksi hetkeä jolloin koen olevani hehkeä?

image

 

2. Jälleen aika… ”Olen mäkijuoksemassa” mutta eilen oli vain fressimpi fiilis mäen jälkeen, kuin tänään, joten käytän eilistä kuvaa :DDDD

image

 

3. Kuvia voi myös rajata. Jotenkin vain tämä lasten piirretty Pinky and the brain, ei jälkimmäiseen viitaten sopinut kuvaan…

image

 

4.  Jälleen rajaus! Kyllähän sen tukan voi jättää myös harjaamatta, mutta ikävä kyllä sen jotenkin vain huomaa. Olen siis salilla myös ilman tällinkiä, mutta nämä hetket eivät ole sellaisia joita koen tarpeelliksi jakaa, jotta minua pidettäisiin jotenkin parempana treenaajana. Pysyn mieluummin pissaliisa imagossani, kiitos 🙂

image

 

5. Vaikka olen nainen isolla ännällä, viihdyn salilla ihan yhtä hyvin molemmissa lookeissa. Eli pissaliisa vs linnunpoikanen 😀

image

 

Loppuun vielä, jos joku on joskus miettinyt tätä kuvien tolkutonta levitystä… Mietippä sitä uudelleen kun tiedät että minulla on useampia yhteistyökumppani ja miten kuluttaja luo itselleen tarpeita…

image

 

Ihanaa päivää kaikille, itse lähden nyt salille ottamaan vähän niitä selfieitä. Adios amigos!

lindapaldanius

9 vastausta artikkeliin “Käyn salilla koska pitää ottaa selfie!”

  1. Pidän sun tyylistä ja jaan ajatuksesi 🙂

    Ps. Minkä kokoinen sulla toi Nebbian keltainen toppi?

  2. Mahtava postaus ja osuit asian ytimeen. Täällä kans toinen fitnessmimmi joka on aina tykännyt laittautua ja olla naisellinen. Miksi siis luopua siitä vaikka harrastaisi fitnesstä? 😀 tottakai jos pitää priorisoida vaikkapa kiireisenä aamuna treeni tai meikkaaminen niin jälkimmäinen jää pois. Mutta muuten mä kyllä oon aina yhdistäny naisellisuuden ja fitneksen – ja teen sitä jatkossakin, vaikka soraääniä kuuluu ja joitakin tuntuu ärsyttävän kovasti jos sä oot samalla urheilija ja nätti. 😉 mutta miksi olisi tarvetta todistella mitään tai olla mitään muuta kuin oma itsensä. Esim. Säkin kisalavoilla oot näyttänyt kuitenkin mihin pystyt – niin pää pystyssä vaan jatka tolla samalla linjalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta