Miten minusta tuli #bikinifitnesshelvetti

Vuonna 2010 muutin Helsinkiin, asuttuani neljä vuotta Tampereella. Tampereelle olin muuttanut äidin helmoista ja harjoittelin aikuisena olemista. Aikuisena oleminen piti sisällään liikuntaa lähinnä yökerhojen tanssilattioilla ja ravintona höyrymakkara oli todettu toimivaksi. Aikuisella naisella aineenvaihdunta hidastuu ja näin taisi käydä myös 17 wee likalla, joka täytti 21 vuotta.

Helsinkiin saavuin pienen siideri mahan kanssa, josta oli päästävä eroon. Koska orastava siideriraskauteni oli vielä niin alkutekijöissä, sen abortti oli kivuton ja nopea toimenpide 😀 Alkuun kävin kuntosalilla lähinnä tuttavien ja silloisen poikaystäväni avustuksella ja näin jälkeenpäin täytyy kyllä ihmetellä että mitään vakavampaa ei sattunut.

Vuonna 2012 osallistuin ensimmäisiin ”bikini” -kisoihini. Nämä karkelot olivat nimeltään Fitnessmalli ja tuolloin voiton vei Emmi Lehtomaa. Itse en päässyt semifinaalia pidemmälle. Mukana samana vuonna mukana oli myös nyt tuore rouva Nanna Karalahti, Onnea!

Fitnessmalli 2012 kisakunto
Fitnessmalli 2012 kisakunto

Kyseiseen kisaa valmistava dieetti oli nätisti sanottuna hengenvaarallinen ja salin puolella kaikki tekniikat olivat pitkin sitä itseään. Vuonna 2013 sain ensimmäisen ihka oikean valmentajan, joka teki suunnitteli minulle oikein paperiversion ruokavaliosta ja treeniohjelmasta. Tämä pelastava enkeli oli astetta isompi kaveri nimeltä Artturi Kallio. Täytyy sanoa, että kyllä pientä tyttöä pelotti aivan kamalasti lähteä treenaamaan ensimmäistä kertaa Artturin kanssa. Jännitys osottautui turhaksi ja Artturi opetti minulle enemmän kuin arvaakaan tulevasta #bikinifitnesshelvetistä.

65232_10151354200051037_599475243_n
2013

Vuonna 2012 olin haaveillut bikini fitness kisoihin osallistumisesta ja 2013 treenasin bikini fitness kisoihin. 2013 vuoden lopussa kisavalmennukseni otti hoitaakseen Aleksi Paavola, joka on vahtinut tekemisiä siitä asti 😀  Ensimmäiset oikeat kisani mittelöin keväällä 2014, sijoitus 4.

Kevät 2014 "revitty laku"
Kevät 2014

Kisaamista jatkettiin samana vuonna 2014 ja edessä oli Lahden SM -kisat. Sijoitus 1.

image

Kisojen jälkeen viikko ”lepoa”, eli -1kg painonpudotus ja suunnaksi Kanadan MM -kisat! Sijoitus 12.image

Ja näin minusta tuli #bikinifitnesshelvetti. Syksyllä kilpailen Lahdessa (10-11.10) kahtena peräkkäisenä päivänä. Lauantaina kilpailen Nicole Wilkins Championships ja sunnuntaina SM -kisoissa.

 

lindapaldanius

7 vastausta artikkeliin “Miten minusta tuli #bikinifitnesshelvetti”

 1. Hitto!! Tässä istun ja mietin että kun ei jaksais salille nyt lähteä. Sitten katoin ton ekan videon, toi sun vyötärö on ihan sairaan upea! Ja tadaa nyt voisin juosta sinne salille!:D

  Itse en ole kiinnostunut kisaamisesta, mutta tykkään seurata ja rispektit sulle, näytät tosi hyvältä:)

  Oon lukenut sun blogia vasta kun siirryit tänne fitfashionin puolelle:)

 2. Heippa!
  Tässä parin päivän aikana tullut selattua sun blogia ja tykkään todella! Tuli nähtyä gerbiileistäkin unta tossa :’DD
  Tästä tekstistä heräsi kysymys, että suunnittelitko sen vaarallinen ”fitnessmalli-dieetin” itse vai oliko se jonkun muun käsialaa?

  • Ei ollut, aikalailla omaa tietätämyyttä. Ketoosi ei sovi mulle yhtään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta