Maailman terveellisimmät kännit

Olen aina inhonnut dieetillä tankkauspäiviä. Offilla possuilu on ihanaa, mutta dieetillä se on niin eri! Alunperin inhotusta tankkauspäiviin on aiheuttanut se, että ne toteutettu niin, että kokonaiskalorimäärä pysyy samana kuin normaali dieetti päivänä. Rasvojen ja proteiinin määrä on pudutettu minimiin ja hiilihydraattien määrä on nostettu maksimiin. Tämä on ollut vielä ihan suhteellisen mielekäs tapa tankata kehoa, koska olen kärsinyt tuon tankkauspäivän ajan vain tolkuttomasta nälästä.

Torstaina 30.7 tähän tuli muutos! Ihan harmittaa, että olen edes marissut millään tasolla, tuota vanhaa tyyliä tankata. Torstain tankkaukseni idea oli vanha tuttu, mutta nyt hiilihydraattien määrää oli nostettu 50%, edelliseen kertaan verrattuna. Ja tästä seurasi ihan arvoton känni ja ei känniä, ilman krapulaa.

Aamun aloitin kahden lomalaisen (ranskanbulldoggien) ulkoiluttamisella. Olin aloittanut pääni sekoittamisen aika kovalla määrällä puuroa, mutta voi olla että olin sekaisin jo valmiiksi. Eli koirat kantoon ja aamu pissille. Olen siis asunut Malmilla keväästä lähtien ja lähiympäristöön tutustuminen on jäänyt kieltämättä aika vähälle. Sekavan pääni kanssa onnistuin eksymään oikein kunnolla Malmin ghetto kortteleihin ja mukananihan minulla oli kaksi varsinaista “lenkki koiraa”. Lenkki otti kunnon päälle meille kaikille kolmelle, mutta 45 min myöhemmin löysimme lopulta tutun betoni läjän 😀

Koirien rääkkäyksen jälkeen siirryin #pakararääkkiin. Euforian määrä on sanoinkuvailematon, kun pakara törröttää niin jäätävässä pumpissa, että kotimatkalla salilta himaan pitää pysähtyä lepäämään useamman kerran. Kunnon denso tyylillä hoipertelin pitkin Malmin ostaria ja könysin läpi kaikki tutut “Denso penkit”. Koska kännissä on myös kivaa, jatkui paraka pumpin tuoma euforian tunne banaanilla. Mä niin rakastan banaaneja ja tuo herkku on elämässäni tällä hetkellä valitettavasti vain kerran viikossa ja se päivä oli siis tänään! Jes! <3

Päivä jatkui rokuli meiningillä, nousuhumalasta ja lievästä laskuhumalasta nauttien.

Kunnes yön pimeinä tunteina pääsin nauttimaan vanhasta kunnon liskodiskosta! Ja ne oli kovat bileet! Vatsa oli niin jäävän kipeä ja kova kaikesta siitä “mättämisestä”. Toki nämä mätöt olivat määriltään huomattavasti pienempiä määriä, kuin nautin ruokaa normaalisti yhden päivän aikana offilla. Mutta dieetillä vatsalaukku on kitistynyt niin olemattomaksi, että kipu oli suorastaan piinaava.

Aamu valkeaa jäätävällä päänsäryllä ja naama turvonneena. Aamupalaksi nautittava puuro aiheuttaa lähinnä vilunväristyksiä. Normi setit eli spiruliina -litkut on pakko siirtää colan jälkimaininkeihin. Perjantain työpäivä hoitui siis punaisilla silmillä (liskodisko) ja vesilasi kourassa.

Ja vaikka kaikki tämä oli niin hirveää ja päässä soi vain Roope Salminen & Koirat, Madafakin darra, toteutan kaiken tämän ensi viikolla uudelleen. Känni viikossa, pitää mielen virkeänä! <3

Tankkauksen jälkeinen pallonaama
Tankkauksen jälkeinen pallonaama
lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Maailman terveellisimmät kännit”

  1. Lisää videoita Bettinan kanssa plz! Voit myös harkita tuolla äänellä radiojuontajan ammattia, jos optiikka-ala ei kiinnosta 😀 Harvoin jaksan seurata mitään vlogeja, mutta onneksi olet oma itsesi myös videoilla.

    Tekstejä lukiessa hykertelen korjatessani kirjoitusvirheitäsi mielessäni. Ne tuovat kuitenkin teksteihisi omalla tavallaan tunnistettavan ja aidon vaikutelman.

    • No kiitos 😀 Kai se vaikea lukihäiriö valitettavasti näkyy jossain :/ Myönnän että olen ihan sokea omille kirjoitusvirheille :DDD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta