Kuka pelkää bodaria?

Moni ehkä ajattelee, että fitnesspirkko haluaa itselleen poikaystäväksi fitnesspaavon, eli kunnon bodarin. On totta, että esimerkiksi oma pää kääntyy kadulla useammin isojen miesten kävellessä ohi, kuin kukkakeppien lennellessä tuulenvireen mukana. Pää kääntyy kyllä kukkakeppienkin kohdalla, jos kepillä sattuu olemaan vaikka makea staili. Mutta isolla miehellä saa kyllä olla vaikka maailman noloin body -tyyli, eli glitteri hässäkkä Ed Hardy with revityt farkut ja silti pää kääntyy. Uskomatonta! Mutta mitä vikaa on bodareissa, kaikkien ilmiselvien syiden lisäksi, kuten syö ihan sikana?

image

 

Yleensä olen blogissani parjannut #bikinifitnesshelvettiä ja tällä kertaa ajattelin antaa kunniaa, myös vastakkaiselle sukupuolelle. Listan bodari määritelmän saat päättää itse, mutta itse ajattelen että määritelmä käsittää kaikki isot miehet yleisesti.

 

  1. Bodari painaa ihan älyttömästi ja tämä ennen kaikkea tuntuu ja painaa esimerkiksi vällyjen välissä…
  2. Bodari on aina tiellä, koska hän on yksinkertaisesti iso.
  3. Bodari on kova ja nyt tarkoitan fyysisesti (ei kaksimielinen juttu, tällä kertaa :D). Halatessa tuntuu samalta kuin rutistaisi kasaa kiviä.
  4. Vällyjen heilumisen ohella on kiva myös nukkua, mutta koska bodari on niin valtava, jää sinulle nukkumatilaa kaikki ruhtinaaliset kaksi senttimetriä.
  5. Kaupungilla käyskennellessä bodari herättää aina huomiota, myös ihan tahattomasti. Etenkin känniset keski-ikäiset miehet rakastavat kaljapäissään huudella “älyllistä” antiaan.
  6. Kohta viisi johtuu siitä, että bodarilla on aina kuuma ja siksi hän suosii lyhythihaisia paitoja. Eli lihakset ovat aina tahattomasti näkyvillä…

Koska näemmä bodareissa eniten minua v*****aa kaikki, kannattaa minun jatkossa kääntää katse kohti tuulisia paikkoja. Jäänkin odottamaan kunnon myrskytuulta, jolloin kaivan treenikassistani sateenvarjon ja liitelen Maija Poppasen lailla jahtaamassa kukkakeppejä.

Vaikka nyt joku ehkä ajattelee taas tämänkin tekstin perusteella, että juoksen kaiken maailman tinder treffeillä alvariinsa, se ei ole totta. Kisadieetti on tällä hetkellä pysyvin suhteeni. Kisadieetin kanssa meillä on tärskyt joka päivä. Kisadieetti ei pidä muista suhteista ja mustasukkaisuudessaan se änkee mukaan myös kaikille muille tärskyille. Lomattoman ihmisen arki yhdistettynä päivätyöhön, takaa kisadieetille yksinoikeuden treffi rintamalla 😉

Maija Poppanen
Maija Poppanen
lindapaldanius

3 vastausta artikkeliin “Kuka pelkää bodaria?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta