Dieetin vaikutus kehooni

Dieetillä keho säästää ei niin tärkeistä elintoiminnoista, kuten karvankasvu. Itse olen hyvin tumma ja näytän perimältäni enemmän turkkilaiselta kuin suomalaiselta. Turkkilaisuuteni ansiosta olen tumma ja hyvin harvoin tulinen, joo niin varmaan! 😀 Dieetti viikkoja on nyt takana noin viisitoista. Miten kehoni on muuttunut? Voiko nainen olla koskaan tyytyväinen…

 

PLUSSAT

-Karvankasvu on vähentynyt merkittävästi (ISO PLUSSA!)

-Vatsapalani näkyvät ihan hitusen (onko tämä edes plussa? Eihän tästä ole mitään hyötyä!)

-Kasvonpiirteiltäni olen luonnostani hyvin pyöreäposkinen, mutta dieetillä saan aikuisen naisen kapeat kasvot. Toisaalta tilalle tulevat mojovat silmänaluset 😀 (Eli näytän vanhemmalle kuin olen, ei taida olla plussa enää kolmenkympin kieppeillä keikkuvalle naiselle)

-Muutama suoni pullottaa paperin ohuen ihoni läpi, ei ehkä muista hienoa. Mutta mä niiiin rakastan niitä!

 

MIINUKSET

-Muhkea takapuoleni on hävinnyt kokonaan (olenko edes koskaan käynyt salilla?)

-Rintani muistuttavat teinitytön nysiä (mistä mä olen aikoinani maksanut?)

-Muistini on yhtä huono kuin lentävä kana (toisaalta olen onnellisempi kun en muista negatiivisia asioita, voin jatkuvasti käyttää energiani onnellisten ja ihanien asioiden metsästykseen)

-Minua pissittää koko ajan (mutta tämä ei taida muuttua edes offilla, omistan maailman huonoimman pidätyskyvyn)

Ig:ssä joku 17 wee poika oli kommentoinut selkä pose kuvaani: ”ei oo enää naisen näköinen” yleensä en jaksa uhrata edes ajatustakaan tällaisille kommenteille, koska jos en itsekkään ole 100% tyytyväinen kehooni ja ulkonäkööni (SE IHMINEN VALEHTELEE; JOKA VÄITTÄÄ ETTÄ NÄIN ON)! Miten ihmeessä voisin miellyttää kaikki muita nettipaavoja ja pirkkoja. Mutta tuohon 17 wee:hen vielä palatakseni, miten hän voi määritellä mikä on naisellista kun kerta hän itsekään ei ole vielä edes mies 😀 Olinko liian ilkeä? 😀 Nyt tulee paljastus, en todella näytä tältä kun kuljen ympäri kaupunkia :DDDD

Tämä on se hirviö joka ei näytä enää naiselta ;)
Tämä on se hirviö joka ei näytä enää naiselta 😉
lindapaldanius

4 vastausta artikkeliin “Dieetin vaikutus kehooni”

  1. Mielenkiintoisia havaintoja. Tuosta tissijutusta sen verran pakko kysyä, että oletko hankkinut silarit joskus? Suurella osalla bikinifitness kisaajiahan on vähän apuja hankittuna sille osastolle.

    • Kyllä ne rasvat joutuu repimään myös bikini fitneksessä niin alas, että vain harvalla on luomu kannut 😀

  2. Ihana selkä on! Ja kyllä naisillakin saa olla lihaksia 😉 Onko nuo kivat treenitrikoot mistä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta