Viisi helppoa vinkkiä painopudotukseen + ALE KOODI GAZOZ.FI

Koska kesällä kenelläkään ei ole mitään muuta tekemistä kuin pudottaa painoa, olen koonnut tätä faktaa silmällä pitäen muutaman painonpudotus vinkin.

VIISI KÄYTÄNNÖN VINKKIÄ PAINONPUDOTUKSEEN:

  1. Säännöllisyys

Muista juoda vettä mahdollisimman säännöllisesti. On helppoa syödä esimerkiksi valmiiksi suunnitellun järkevän dieetin ohjeistuksen mukaan, mutta tärkeintä eli veden juontia ei kannata unohtaa!

  1. Lakritsijuuri -jauhe

Ihan huippu tuote! Tämä kaloriton ja luonnonmukainen tuote pitää makenhimon kurissa. Sen on todettu kiihdyttävän ja munuaisten ja tukevan maksan toimintaa. Eli super iso plussa keholle, joka joutuu käsittelemään isoja määriä proteiinipitoista ruokaa.

  1. Vihreä tee uute

Vihreä tee uute kohottaa termogeneesiä ja näin ollen lisää energiankulutusta, niin rasituksen kuin levon aikana. Lisäksi vihreä tee uute: kiihdyttää kehon ylimääräisen rasvan palamista energiaksi, toimii tehokkaana antioksidanttina, saattaa parantaa insuliiniherkkyyttä ja tehostaa kofeiinin vaikutusta.

  1. Hieronta

Mikäli teet kaiken oikein ja paino junnaa silti paikoillaan, kannattaa miettiä hierontaa. Nyt käynnissä olevalla kisadieetilläni viikolla 10, paino vain jysähti ja ei liikkunut. Viikon henkisen kärsimyksen jälkeen menin hierottavaksi ja tadaa seuraavana aamuna vaaka näytti -0.5 kg. Hieronta on siis hyvä että henkisessä ja fyysisessä mielessä. Antaa aineenvaihdunnalle buustia ja mieli pääsee levolle. Hei, hei stressi ja sen nostattamat kortisoli -tasot.

  1. Vitamiinit

Monipuolista ruokavaliota ei voi korvata lisäravinne valmisteilla, mutta elimistön operoidessa miinuskaloreilla ja rasittuneessa tilassa voi vastuskyky hetkellisesti laskea. Varmista hyvinvointisi ja muista ainakin nämä kolme: kalaöljy, D-vitamiini ja magnesium.

*sis. tuotesijoittelua*

SITTEN ITSE ASIAAN! HUOM! VOIMASSA VAIN TÄNÄÄN!!!!

image

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Viisi helppoa vinkkiä painopudotukseen + ALE KOODI GAZOZ.FI”

  1. Heippa, pakko kommentoida että eipä tuo lakritsijuurijauhe taida olla kaloriton. Urtekramin sivuilla ravintosisältötiedot ovat vajavaiset, niitä on useampikin henkilö ilmeisesti tiedustellut mutta eivät ole saaneet niitä sivuilleen jostain syystä laitettua.. :-/ http://www.kungmarkatta.se/produkter/visa-produkt/lakritspulver-80g-606/ Tässä linkki toisen valmistajan tuotteeseen, jossa kaloreita näköjään 312kcal/100g. Mutta tuohan ei ole paljon kun kyseessä on jauhe, eikä lusikalliseen tule kuin pari hassua grammaa 😀 Mutta toki dieetillä nekin kalorit ovat liikaa.
    Tälläinen kaloriton herkku olisikin ehkä liian hyvää ollakseen totta. 😀

    • Kiitos korjauksesta! Itse nautin päivän aikana kyseistä jauhetta n. 1g, eli kalorit pysyvät silti todella alhaalla. Eli n. 3 kaloria per annos, en lähtisi laskemaan tätä päivän makroihini 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta