Milloin nainen on rumimmillaan?

Eilen perjantaina minulla oli vapaapäivä päivätyöstäni, eli sain keskittyä ihan täysillä omaan fitness kuplaani. Vapaapäivä herätään tietenkin kello 7.00 ja nautitaan aamupala tuttuun tyyliin rikosromaani parissa, jonka jälkeen yritin sukia kuontaloani kuvaus kuntoon. Olen tehnyt gazoz.fi kanssa yhteistyötä parin vuoden ajan ja kaikki treeni vaatteeni ovat pääsääntöisesti gazoz.fi valikoimista. Tällä kertaa kuvasimme Brazil suil:n uusia malleja.

*sis. tuotesijoittelua* Gazoz.fi lupasi lukijoilleni mojovan ALE -koodin!

image

image

Kello kahdeksitoista olin sopinut bikinien fiksaus -ajan Sahara Beauty & disign:iin, ihanan Sannan kanssa. Sannan kanssa valitsimme vanhoihin kisabikineihini uudet connectorit, sekä ylä- että alaosaan. Kävikin niin että alaosan vasen (vanha) connectori hajosi lopullisesti, heti kun olimme päättäneet uudet. 🙂

Bikini hässäkän jälkeen järjestelin syksyn meikki ja hius asioita. Syksyllä meikistäni huolehtii viime vuoden tapaan super luova Laura Räsänen ja hiukseni laittaa luotta kampaajani Tanja Viitanen. Eli bikinit, hiukset ja meikki syksyä varten check!

image

Välissä kävin pullistelemassa Töölö gymillä ja tein ihan onnistuneen selkätreenin. Dieetillä treenejä (ainakaan tässä vaiheessa) ei voi välttämättä hehkuttaa enää super onnistuneiksi, mutta jokainen tehty treeni, on onnistunut treeni! 🙂

Perunapelto ;)
Perunapelto 😉

Kiireisen elämän keskellä on todella vaikeaa löytää sellaisia hetkiä, jolloin tuntuisi siltä, että ei tarvitse tehdä mitään. Olin jo etukäteen päättänyt että iltapäivän pyhitän levolle. Suuntasin siis lillunta maratooniin Falamingoon. Täytyy sanoa, että tuli kyllä tarpeeseen! Hikoilu, ilman liikuntaa ja rentoutumista, ilman huonoa omatuntoa 😀 Huomasin myös että nainen on ehdottomasti rumimmillaan uimahallissa. Uimahallin valot ja ympäristö eivät tee hyvää naiselle! Ainakin minä täytin kaikki seuraavat unelma ominaisuudet, kyseisellä pulahdus reissulla:

  1. Olin lakanan valkoinen (vaikka olen käyttänyt agressiivisen paljon itsestäänruskettavaa)
  2. Silmänaluseni olivat niin violetit, että näytin siltä kuin olisin saanut turpaan
  3. Uimapuku istui yhtä huonosti, kuin vaippa aikuiselle (eli = rinnat näyttivät olemattoman pienille + alaosaa sai kiskoa koko ajan pois kannikoiden välistä + yläosan olkaimet onnistuivat jotenkin hankaamaan epäkkäitä) Ainut hyvä puoli oli se, että leveiden hartioideni ansiosta joku saattoi erehtyä luulemaan että osaan uida ja näinhän asia ei ole 😀
  4. Tukka, miten se voi näyttää niin ohuet kastuessaan?!?
  5. Vaikka ihoni on normaalisti hyvässä kunnossa, uimareissulle onnistuin kasvattamaan jätti finnin leukaani.
  6. Puolen tunnin jälkeen viimeiset värit olivat huuhtoutuneet iholtani pois ja tilalle oli tullut ihan tolkuton ryppyisyys.

 

Lopputuloksena siis kirjaimellisesti vesipeto, joka ei osaa uida 😀

*sis. tuotesijoittelua* Gazoz.fi lupasi lukijoilleni mojovan ALE -koodin!

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Milloin nainen on rumimmillaan?”

  1. Hahah amen tolle uimahalli jutulle. Itsekin monesti uimahallissa tai flamingon spassa joutunut toteamaan, että milloin minusta on tullut näin ruma. Finnit tekee näyttävää tuloaan, itseruskettavakaan ei jostain kumman syystä näy, kulmakarvat hävisi suihkussa, silmänalusetkin näyttävät jäätäviltä, kroppakaan ei uimapuvussa näytä häikäisevältä ja tähän päälle varpaankynnetkin on jäänyt lakkaamatta. Onneksi tuolla flamingon spassa on niin pimeää ja rentouttavaa että noista ei tarvi stressata, mutta heti kun tulee suihkun puolelle, niin järkytys on taattu 😀 Siinä itseäni peilistä katsottuna voin vain todeta että ”Ei saatana”.

    • Niin totta!! Onneksi se valaistus on niin ”ystävällinen” siellä spassa :DDD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta