Räpätessä roiskuu ;)

Koska olen tottunut nolaamaan itseäni etenkin täällä blogin puolella, jatketaan tutulla ja turvallisella linjalla. Eli luvassa kurkistus dieetti levylaatikkooni. Voiko ulkonäön perusteella päätellä millaista musiikkia kyseinen henkilö kuuntelee? Oma veikkaus omasta naamataulusta olisi ehdottomasti Antti Tuisku <3

image

Useimmiten minut voi bongata pyyhältämässä paikasta toiseen jättimäiset punaiset Beatsin kuulokkeet päässä. Vaikka olen maksanut kuulokkeista itseni kipeäksi, pääsee ääni niistä suhteellisen hyvin läpi. Tämä ei tietenkään menoa haittaa, koska kuunteluelämyksenä kuulokkeet ovat ensiluokkaiset. Mutta se mitä sieltä kuuluu, voi joskus hävettää ihan karvan verran. Esimerkiksi hissi täynnä töihin kiiruhtavia ihmisiä puvut ja kotelomekot päällä + meikä aika kovilla biiseillä :DDD Tällä hetkellä luukutan etenkin työmatkoilla seuraavia artisteja:

 

The Gambit

Kalle Kinos

Konna

Silkinpehmee

Kube

Matti

Notkea Rotta

 

Listaa voisi jatkaa ihan loputtomiin. Loputtomassa mielessä Spotify on kaikkien Netlixien tapaan aika koukuttava. Aina on tarjolla jotain uutta ja ohjelma yrittää koko ajan ujuttaa mm. soittolistallesi jotain mikä ei sinne välttämättä kuulu 😀

Salilla parhaita treenibiisejä ovat ehdottomasti mahdollisimmat nolot biisit. Mitä juntimpi meno, sitä osuvampi kyseiseen ympäristöön! Ja hei, onneksi en ole lipsunut vielä takaisin takavuosien suosikki bändi levyille, eli Spice Girls rest in peace 😀

 

Näin dieetillä olen äärimmäisen tunteellinen ja aistini ovat terästäytyneet maksimiin 😉 Jotenkin pienet asiat voivat tuntua ihan käsittämättömän suurilta. Viime viikolla nieleskelin kyyneleitä Ateniumissa, museon häikäisevälle olemukselle ja toissapäivänä sain bussissa aikaiseksi huuto itkut, valmentajani positiivisesta palautteesta :DDDD Myöskin musiikki makuni muuttuu dieetin edessä 😀 Arvostan enemmän ja enemmän verbaalista taituruutta ja nostalgiaa…

 

Nostalgia biisit top 3:

  1. Nelly – Dilemma (julkaistu v. 2002)
  2. Nelli – Tyttö sinä olet tähti (julkaistu v. 2005)
  3. Beyoncé – Crazy in Love (julkaistu v. 2003)

 

Itse olen siis syntynyt vuonna 1988 ja 2000 -luvun alku on aikaa jolloin olen ollut teini-ikäinen. Nellyn osalta etsin edelleenkin nostalgia tasolla miestä jolla on laastari naamassa ja hammastikkuja jokaisessa hampaan välissä. Tässä harhassa olen myös itse tumma ja notkun jonkun lähiön rappusilla odottamassa kaiken maailman autokyytejä. Ihonväri vaihtuu myös nostalgia mielessä Beyoncé:n biisissä, jota kuunnellessani osaan tanssia siinä upeassa kettu turkissa ja oranssissa mekossa aika helkutin hyvin. Tämäkään ei tule toteutumaan koskaan edes tanssitaitoen osalta. Nelli on nostalginen, siinä mielessä että muistan kun kävimme katsomassa koko koulun voimin kyseisen elokuvan ihan ILMAISEKSI Iisalmen laadukkaassa elokuvateatterissa, nimeltä Kuvalipas. Siinä on muuten sellainen teatteri jonne ei ihan joka päivä mennä, ei sijainnin vuoksi vaan siksi että kyseinen teatteri ei esitä elokuvia kuin tyylin kolme kappaletta/per viikko :DD Eli hieno hetki päästä elokuviin Iisalmessa, ei ole päässyt unohtumaan edes kymmenessä vuodessa 😀 Taitaa sitä nostalgiaa lisätä se löyhä rakkaustarina siinä taustalla, eli luuseri vs. family money 😀

*sis. mainolinkkejä*

Ehkä, nyt on hyvä hetki lähteä hakemaan postista vähän animohappoja. Juttujen tasoon taas sitä luokkaa että aika keskittyä siihen minkä hallitsen ajattelun sijasta paremmin, eli proteiinisynteesin edistäminen 😀 Huomasithan että *manninen.info sivustolla on ilmainen toimitus kaikille tuotteille koko heinäkuun ajan!

Loppuun vielä: “Miten isot ja räikeät kuulokkeet pitää hankkia, jotta kukaan ei yritä jutella sinulle salilla?”

image

 

FitFashion

4 vastausta artikkeliin “Räpätessä roiskuu ;)”

    • Kengät on Zarasta, muistaakseni viime kesältä ja mekko French Connection.

  1. Jee Linda, jee Fitfashion! Ihanaa, että kaikki lemppsriblogini alkavat vähitellen löytyä saman portaalin alta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta