Tekisi mieli valittaa, mutta mistä…

Dieetillä ja miksei arkenakin on tärkeää hyvinvointi, mutta hyvinvoinnin tärkein osa on ehdottomasti henkinen hyvinvointi! Itse olen ollut noin kolme vuotta sitten siinä pisteessä, että ole koskaan voinut henkisesti niin huonosti. Noiden traumojen jälkeen olen jopa yliherkkä tulkitsemaan mielen laatuani. Tämän viikon torstai oli  minulle henkisesti tämän dieetin vaikein päivä. Ongelmia ei synnyttänyt #bikinifitnesshelvetti, vaan ihan yleisesti arjen pyörittämiseen liittyvät paineet. Itkua pidätettiin aikalailla heti aamusta, iltaan asti. Päivän ainut motivaattori oli ajatus: “kun mä vaan pääsisin salille ja saisin pää tyhjäksi”. Salilla oma mieli lepää. Tästä sekavasta päivästä poiki mieleeni useampi ongelma, jotka ovat viime aikoina vieneet hymyä kasvoiltani. Elämä on asenteesta kiinni ja välillä on hyvä pysähtyä miettimään, että millaisten ajatusten kanssa sitä itse painii. Täytyy sanoa, että ihan HÄVETTÄÄ! ONKO NÄMÄ OIKEASTI MUN ELÄMÄN ONGELMIA, no huh huh….

Tekisi mieli valittaa, mutta mistä:

 

1.   En jaksa mennä salille, mutta treenaaminen on ihanaa!

 

  1. On nälkä, paitsi että ei oo ja haluan nähdä vatsapalikat ja en mä tiedä mitä mun tekee mieli. Ja, ja, ja.

 

  1. Mä oon ihan valkoinen, kilo itsestäänruskettavaa myöhemmin ja olen ihan oranssi.

 

  1. Ei jaksa mennä töihin, mutta ulkonakin on ihan kakka keli. Ja 1. En tykkää ottaa aurinkoa ja 2. shoppailussa ei oo mitään järkeä: mulla on jo 14 lenkkarit 🙂

 

  1. Miehetkin on ihan huonoja ja yksin ei jaksa olla. Tapahtui pari viikkoa sitten. Minut tullaan hakemaan kohteliaasti kotoa ja viedään ihanille treffeille! Voi kuinka mieli lepää, vai kuinka? Treffeillä: mies, jonka käytös ja muukin on kunnossa, mutta…. Saan treffien alkuun lahjan: kuohuviini ja ruusu. Ihanaa eikö?!?! Mutta mitä ajattelee bikinifitneksen maailmannapa: v***u mitä kakkaa, pitäskö kipittää takaisin kotiin! 1. Ruusu mauttomuuden huippu, niin 90 -luvulta, sen huonossa merkityksessä. Kuohuviini! En ole juonut pisaraakaan kohta kahteen vuoteen… Tässä kohtaa olisin voinut sanoa itselleni:

Bitch please!

Eilinen asenne! Nyt loppu märehtiminen!
Eilinen asenne! Nyt loppu märehtiminen!
lindapaldanius

4 vastausta artikkeliin “Tekisi mieli valittaa, mutta mistä…”

  1. I feel you!! Meinasin kirjoittaa ihan samasta asiasta!! Listakin oli liki identtinen omani kanssa! Ehkä tämä oli joku kansallinen ”tekee mieli valittaa vaikka ei ole syytä” viikko? Täytyy sanoa, että asiat loksahtivat kyllä ”mukavasti” oikeille paikoilleen, kun tapasin tutun, joka oli sairastunut todella vakavasti yllättäen… Kyllä siinä sai kiittelemään, että tosiaan on varaa valita, saa käydä töissä… Ja itsehän olen kanssa saman värimen kuin Muumipeikko. Hieman sinertävämpi tosin. Ei oo hääviä!! Mutta eipähän kurtistu iho auringossa 😀

    • Kova toi Muumipeikko vertaus!! Oon nauranut sille koko viikonlopun! :DDDD

  2. Hei! Mikä koko sulla on noista keltasista Nebbian housuista? Millasta kangasta ne on, onko mukavat päällä/reenissä?:)

    • Pienin koko, taitaa siis olla S. Ihan super hyvät! Ei ehkä parhaat kyykky treeniin, mutta muuten antavat tosi hyvin tukea! Kyykätessä vuötärö voisi olla korkeampi/tiukempi..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta