Vitsi nimeltä #bikinifitness

Tervetuloa lukemaan blogiani FitFashionin puolelle. Jos ja kun blogini on sinulle uusi tuttavuus, parhaiten pääset kiinni ajatusmaailmaani seuraavien videoiden muodossa! Kilpailen siis bikini fitness -163 cm sarjassa ja olen oman sarjani hallitseva Suomen mestari. Harrastukseni on totista puuhaa, johon olen aina yrittänyt suhtautua siihen vitsillä. Voiko bikini fitnestä harrastaa tosissaan ja samalla nauraa räkäistä naurua kaikelle sille työlle, jonka eteen on uurastanut? Ja miten paljon sitä saa tehdä, jotta omalta tekemiseltä ei mene uskottavuus?

Blogi kantava teema on EHDOTTOMASTI minä, minä, minä ja rakas harrastukseni bikini fitness. Itse olen kova tyttö nauramaan ja toivon että myös sinä lukija pääset nauttimaan edes hymyilystä, blogiani lukiessa. Aikaisemmat höpötykseni on siirretty myös tänne FitFashionin puolelle, joten ole hyvä ja tutustu myös niihin. Ihanaa viikonloppua!!!!

Sitten itse asiaan, Eli minä, minä, minä ja rakas harrastukseni bikini fitness.

Sunnuntai 12.7.2015 Töölö Gymillä, hyvän ystäväni hallitsevan Body Fitneksen SM -168cm Bettina Gräsbeckin kanssa SELKÄSAUNALLA, niin verbaalisesti kuin fyysisesti 🙂 Varoitus! Video on täynnä huono läppää ja kisadiettiläisen harhailevaa katsetta!

Tapahtui noin puoli vuotta aikaisemmin:

To be continued…

lindapaldanius

18 vastausta artikkeliin “Vitsi nimeltä #bikinifitness”

 1. Tervetuloa Fitfashionille! Hauskanoloiset videot, pitääpi katsoa ajan kanssa, videoista kun saa ihan erillaisen käsityksen ihmisestä kuin pelkistä kuvista! 😀

 2. Tervetuloa =) oon nauranu viimeset 30min lukiessani sun blogia…varsinkin se hamsteripää takas päivän naurut 😀 tän tapaista blogia olenkin kaivannut!!!

  • Ihana kuulla, että jollakin muullakin on yhtä huono huumorintaju 😀

 3. Hei tää oli ihan huippu! Kiva toi treenivideo, kunnon pitkä pläjäys. Oon seurannut sua jo edellisessä portaalissa, kiva kun oot nyt täällä. Vaikutat ihan huipputyypiltä, sun kanssa on varmasti (lähes aina 😉 hauskaa!

 4. Siis pakko sanoa että vaikka mua ei bikini fitness kiinnosta juurikaan niin sun blogi on ihan huippu ja piti ihan yhdeltä istumalta katsoa nuo molemmat videot! 😀 Tekstitkin on oikeasti hauskoja ja jaksaa lukea, vaikka ei fitnesslajien suurin ystävä olekaan. Hyvä että pääsit Fitfashioniin niin löytää sunkin jutut kätevästi nykyään täältä. 🙂

  • Ihanaa, että sinutkin on nyt saatu huijattua bikini fitneksen kirottuun maailmaan 😀

 5. JES huippua että oot päätynyt Fitfashionille, oon tykännyt sun pilkettä silmäkulmassa omaavasta kirjotustyylistä jo pitkään, ja täällä tuskin menee blogipostaukset huomaamatta ohi silmien!
  Tsemppiä dieetteilyyn 🙂

  • Kiitos, sitä tarvitaan etenkin viimeisillä viikoilla 😉

 6. Jesjejsjesjes!! Oon niin oottanu sua tänne 😀 ehdottomasti hauskinta ja hyväberberillisimpää fitness-läppää mitä oon aikoihin lukenu.

  Jään kyylään. Välillä kuolaan. You rock!

  • Voi kiitos!! Kyllä tälläinen palaute vetää ihan hiljaiseksi. Kiitos!

 7. Moikka! Aivan ihana video, ois kiva katella tollasia useemminkin 😉 Pakko muuten kysyä että onko nuo räpsyt mistä/minkälaiset käyttää? Näyttää paljon helpommalta kun vetoremmit jotka ainaki itelllä on ärsyttävät laittaa ja ottaa pois kun aikaa menee, heikkohermonen kun oon…:D

  • Kiitos!!! Käytän itse noita versa grippsejä ja omat olen tilannut netistä. Nyt en muista mistä, mutta niitä on saatavissa todella monesta paikkaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta