Täydellinen fitness lemmikki

Dieetillä ollaan edelleen ja jutut on sen mukaiset :DDD Nyt kaikki täydelliset ihmiset jotka jaksavat aika-ajoin muistaa minua sisältö rikkailla ja ennen kaikkea tärkeillä kommenteilla, eikun kommentoimaan. Suosittelen käyttämään adjektiivejä: aivopieru, yksinkertainen ja vähä-älyinen, mittäin näitä kaikkia tulet löytämään seuraavasta postauksesta 😉

Täydelliseen fitness lemmikkiin palatakseni… Olen todella eläinrakas ja haaveilen jatkuvasti koirasta. Koiran hankintaa estävät monet seikat, jotka järki määrittelee.

1. Koira ei pärjää yksin 12 h
2. Siitä lähtee karvaa + punkkkeja
3. Satunnainen huonekalujen tuhoaminen, lattialle pissaaminen ja ylipäätään ulosteiden levittelyn riski yms.

Siisteyden vannoutuneena natsina, läheisyys, suloisuus ja seura, eivät voita haittoja. Tästä päästään itse asiaan, olen nimittäin keksinyt mikä eläin on täydellinen fitness lemmikki. Ja TADAA, se on gerbiili. Gerbiili on niin fitness!

1. Gerbiili treenaa ihan hulluna ja aina täysillä juoksupyörällään, eli suosii HIT -treenjä
2. Gerbiili ymmärtää kasvuhormonin päälle, eli nukkuu paljon
3. Gerbiili syö vain vähärasvaista ja korkea hiilihydraattista ruokavaliota. Ei mitään cheat meal:eja 😀
4. Gerbiili on niin fiksu, että se tietää hyönteisten sisältävän paljon proteiinia ja siksi se suosii niitä luonnossa omassa ruokavaliossaan.

Tässä vielä Gerbiiliyhdistyksen sivuilta lainattu lisäselvitys täydellisen fitness gerbiilin fysiikan rakennukseen: ”Saatuaan riittävän määrän hivenaineita, vitamiineja ja energiaa on gerbiilillä mahdollisuus kasvaa juuri sen kokoiseksi kuin mihin sillä on geneettisesti mahdollisuus.” Joo ja kyllä, kävin ihan oikeasti kyseisillä sivuilla :DDD Eli unohda ne lihaksikkaat koirat, yhtä katu uskottavan lookin hankit FITNESS GERBIILILLÄ ja eikun kasvatus puuhiin. Plussana elinikä, jos oma fitness harrastus hiipuu, ei hätää! Nämä jyrsijät elävän max. viisi vuotiaiksi.

image

FitFashion

7 vastausta artikkeliin “Täydellinen fitness lemmikki”

  1. Hello! Kommenttini ei nyt liity tähän postaukseen vaan blogisi kuviin. Jostain syystä monet vanhojen postausten kuvat eivät näy 🙁 Tiedätkö mistä tämä vois johtua?

    Ihana blogi sulla ja oot huipun oloinen tyyppi <3 🙂

    • Johtuu todennäköisesti alustasta. Blogini muuttaa, joten asia korjaantuu! 🙂

    • Jeij, kuvat todellakin näkyy!

      Sun blogi on ollut suuri motivaattori mulle nyt viime kuukadet. Salilla oon käynyt jo useamman vuoden mutta meno on ollut semmoista vähän sinne päin… 😀 Nyt oon koittanut laittaa itselleni jotain tavoitteita ja pyrkinyt treenaan ”kovemmin” mutta kappas, joskus meinaa väsyttää eikä huvita. Katsaus sun blogiin ja muistan taas miksi kannattaa. Videot on huippuja, jos saa toivoa niin niitä lisää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta