Bodari vaatekaupassa

IIKKK! Mennäänkö shoppailemaan, se on niiiiin ihanaa!! Ööö… Mä en taida päästä.

TOP 9 Bodarin tähtihetket shoppailun ihmeellisessä (helvetillisessä) maailmassa:

1. Kävely

Super kätevät kauppakeskukset (etenkin sadesäällä) on rakennettu aina niin, että välimatkat ovat tähtitieteellisiä. On totta että bodari harrastaa liikuntaa valtavia määriä viikossa, mutta kävely ei ole yksi niistä liikuntamuodoista. Liikkuminen paikasta toiseen tapahtuu mieluiten kaikilla sellaisilla välineillä, joissa on moottori. Kävelytyyli on tietysti tuttu kakat housussa style.

image

2. Lyhythihainen

Ilmat ovat vihdoin lämmenneet sen verran, että esimerkiksi töissä käyskentely onnistuisi ainakin teoriassa lyhythihaisessa paidassa. Käytännössä lyhythihainen on omien hermojen repimistä. Ainakaan omalla työpaikallani en voi suustani päästellä kaikkea mitä sylki sinne kuljettaa, mutta asiakkaat voivat. Dieetin edessä siima käteni ovat alkaneet saada jonkin asteista muotoa, joka herättää usein ns. taviksessa uteluita tyylillä: ”Käytkö kuntosalilla, paljonko nousee penkistä, harrastatko fitnestä….” Ei vaan meidän suvussa kaikilla on luonnostaan iso haba. Viatonta small talkia, mutta aina ei jaksa vinkkailla, mitä kannattaa syödä yms… Tietenkään ei kannata unohtaa verisuonia! Kuvitella, että joku voi pitää niitä ällöttävänä ?!?

Kaksi junttia. Valmentajanani Aleksi ja minä :D
Kaksi junttia. Valmentajanani Aleksi ja minä 😀

3. Farkut

Mitä ne on? Legginssit ovat ainut vaihtoehto ja jos niitä ei ole hankittu urheilukaupasta, istuvuus on aika kyseenalainen. Palataan jälleen dieettiin. Paino on tippunut sen verran alas, että vyötärö kestää hyvin napapaitojen käytön, joka omassa tapauksessa tarkoittaa legginsseissä xs -vyötäröä. Xs -vyötärö tarkoittaa ikävä kyllä tikku jalkoja…. Kaikkea ei saada, joten päivän kulun voi valita kahdesta eri skenaariosta. Vaihtoehto 1. Kiskot housuja koko päivän koska koko M on sopiva reisien alueelta, mutta auttamattoman suuri vyötäröltä. Vaihtoehto 2. Olet ährännyt koon xs päällesi ja kiskot housuja koko päivän, koska ne valuvat liian kireän istuvuuden ansiosta reisien alueella.

Tuttu tyyli, pakko kiskoo koko ajan. Ihan sama onko kyseessä xs vai m
Tuttu tyyli, pakko kiskoo koko ajan. Ihan sama onko kyseessä xs vai m

4. Rintaliivit (naisille :D)

Aloitat mukavan harrastuksen nimeltä fitness. Ennen salilla viettämääsi punttien pumppailua sinulla on näyttävät ryntäät, jotka mukava harrastuksesi fitness varastaa. Rintaliiveistä löytyy nyt sopiva vyötärönympärys, mutta kupit ammottavat tyhjyyttään. Naisellisuutesi menetyksen pelossa suuntaat lomamatkalle Viroon ja saat näyttävät ryntääsi takaisin. Mukava harrastuksesi fitness on kuitenkin jälleen käynyt varkaissa ja varastanut rinnanympärysmitastasi extra rasvan pois, joka johtaa alkuperäiseen ongelmaan, eli mahdoton koko yhdistelmään. Rintaliivit ovat nyt kupeiltaan auttamatta liian pieniä ja vyötärönympäryksen osalta auttamatta liian suuria. Ei hätään tehdään ongelmasta vielä vähän monimutkaisempi. Eli aloitetaan kaiken tämän lisäksi kisadieetti. Tiristelet irti viimeisetkin rasvakudoksen jäänteet ja jätät jäljelle pyöreät imlanttipallerot. Off seasonin armoton raudan rankaisu on kasvattanut sinulle mojovat latsit, jonka ansiosta olemme jälleen lähtöpisteessä. Vyötärönympärys on sopiva, mutta kuppi on tyhjä. Oliko tarpeeksi sekavaa? Niin minustakin, eli rintaliivit, mitä ne on? Onko ne nää urheiluliivit?

image

5. Jakku

Jakun tai puvuntakki, same same! Ongelma alue on tällä kertaa olkapäiden seutu ja selkä kokonaisuutena. Hartioista jakut kiristävät niin paljon että käsiä ei saa nostettua, mikäli vyötärö näyttää edes jollain muotoa sopivan kokoiselta. Jotta jakku helvetistä saisi edes jollain muotoa miellyttävän kokemuksen, on usein päädyttävä liian isoon teltta malliin. Tuntuu se vaan niin mukavalta kun käsissä kiertää veri. Eli hartioista istuva malli, jota tähdittävät liian löysä vyötärö, liian pitkät hihat ja helma.

Noh, mahtuupahan jos tulen vaikka raskaaksi :D
Noh, mahtuupahan jos tulen vaikka raskaaksi 😀

6. Laukku

Treenilaukku = mukana kaikki tarvittava
Käsilaukku = kaikki tarvittava puuttuu

Kassi jota voi käyttää myös mekon kanssa :D
Kassi jota voi käyttää myös mekon kanssa 😀

7. Kengät

Korkokengissä näytät hyvälle, mutta jalat on niin tukossa jalka treenin jälkeen, että mukavuus menee ulkonäön edelle. Eli lenkkareilla jatketaan.

Silkki ja lenkkarit
Silkki ja lenkkarit

8. Silmälasit

Heikkonäköinen käyttää mielellään silmälaseja myös kuntosalilla. On mukavaa nähdä missä ne käsipainot sijaitsevat ja hyvänpäivän tuttuja on mukava moikkailla, kun naamataulun kykenee tunnistamaan. Mikäli (etenkin) nainen haluaa käyttää trendikkäitä silmälaseja, jotka tässä tapauksessa roikkuvat mukavasti poskilla, kärsii hän niistä kuntosalilla. Saliharrastajan yllättää usein hiki, joka takaa kostean tunnelman isojen silmälasien käyttäjälle. Vaihtoehdoiksi jäävät, trendikkäät lasit vapaa-aikaan ja salille piilolinssit tai jokapaikan moilas -lasit. Moilas -lasit käsittävät kaikki matalat ja ulkonäöllisesti kevyet, mieluiten mahdollisimman kulmikkaat kehykset.

Ei ne parhaat treenilasit
Ei ne parhaat treenilasit

9. Alushousut

Mikäli rintaliivit aiheuttivat jo mukavasti päänvaivaa, ei alushousut ole yhtään helpompi kapistus. Lookkina kommando on kaiketi kaikista yksinkertaisin, mutta osalle ehkä vähän vieras. Eli jos nainen haluaa näyttää hyvältä valitsee hän pitsi, mutta hiki ja pitsi = tautinen hankaaminen. Pitsi on myös äärimmäisen tyylikäs valinta, ohuiden treenitrikoiden kanssa. Eipähän jää kenellekkään epäselväksi, onko jalassa string- vai vaippamallinen pikkari 😀 Miehillä kaiketi alushousumallin valinta on yhtä haasteellinen. Boksereita saa kiskoa koko ajan pois persvaosta ja super pitkälahkeiset on kai jokseenkin rumat. Sanaa ruma saa käyttää varmasti, myös miesten perinteisistä pikkareista 😀

Ja arvoitukseksi jää onko kyseessä kommando vai jokin muu materiaali kuin pitsi :D
Ja arvoitukseksi jää onko kyseessä kommando vai jokin muu materiaali kuin pitsi 😀

Loppuun vielä Tinderin helmiä. Mukavaa, että ihmiset kirjoittavat jotain itsestään kuvien tueksi. ”Pyyhkimisen” ohella törmäsin kaveriin jonka biossa mielenkiinnon kohteena oli venyttely. Nyt kaikki hissipervot nostavat päätään ja ajattelevat, että mä kyllä tiedän mitä sillä venyttelyllä haetaan takaa 😉 Mutta uskallan epäillä yhdyntä tyyppistä ratkaisua kyseisen kaverin kohdalla, koska lista jatkui seuraavan laisena: museot, dokumentit, taide, luonto… Bodari ei venyttele, joten: EI JATKOON 😀

FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Bodari vaatekaupassa”

  1. Hahha 😀 Mahtava kirjoitus! Näytät muuten niin ihanalta aina noissa hauskoissa laseissa, sopii sulle tosi hyvin!

  2. HAHAHA luin eilen ensimmäisen postauksen sulta ja voin näin yhden yön jo nukuttuani käsi sydämmellä sanoa että oot mun lempparibloggaaja ! Oot ihan huikee näiden sun teksties kanssa 😀 Myönnän toki olevani vähän väsynyt ja ilmeisesti varustettu kyseenalaisella huumorintajulla mutta naureskelen vähän väliä ääneen noille sun jutuille 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta