Säännöt ja TIKIS video

On sääntöjä ja ”sääntöjä”. Kuntosaleilla on erilaisia kirjoitettuja ja kirjoittamattomia sääntöjä. Männä viikolla sain huijattua parhaan ystäväni mukaan kuntosalin kotkotuksiin. Kotkotukset aloitettiin suhteellisen matalalla aidalla, eli penkkipunneruksella. Pelkkä tanko on jo sinällään todella painava ja liikkeenä penkkipunnerrus on enemmän kuin haastava. Ystäväni penkkineitsyys huomioon ottaen, liikkui tanko jopa ihailtavan hyvin. Mutta olihan se painava! Varmistusapu oli siis tarpeen…

Penkkaamisen synnyttämät jälkifiilikset askarruttivat ystäväni mieltä ja hän halusi tietää miten toimia, kun hän on yksin salilla. Pyytääkö hän jonkun vieraan ihmisen auttamaan? Tästä pääsemme kirjoittamattomaan SÄÄNTÖÖN: ÄLÄ PYYDÄ VARMISTUSAPUA PENKKIPUNNERRUKSEEN, MIKÄLI TANGOSSA EI OLE LISÄPAINOJA. Penkkaa vain ystävien/ personal trainerin avustuksella, niin kauan kunnes jaksat nostaa edes pelkän tangon, hallitusti ja varmasti ja ihan yksin. Mutta kaikki säännöt on tehty rikottaviksi, esimerkiksi jos nainen haluaa lähestyä miestä kuntosalilla, on suorastaan suotavaa antaa miehelle vaikutelma, että hän on vahva ja tällöin varmistusapua voi huoletta pyytää myös pelkälle tangolle 😀

Mikäli omistaisin jäsenkortin Fressille, saisin todennäköisesti porttikiellon, koska SÄÄNNÖISSÄ sanotaan että NAPA PIILOON:

image

Ghetto Lindan treenatessa satunnaisesti Malmin Finess24/7:ssa, aiheuttaa tämä SÄÄNTÖ aina mielessäni tahatonta hilpeyttä, koska:
image
Eli siis koska MALMI! Yleensä itse huokaan helpotuksesta, että omat kengät eivät ole lähteneet kenenkään muun matkaan, vaan SAAN lähteä salilta omat kengät jalassa. Ei tulisi mieleenkään jättää omia kenkiä lojumaan salin kenkätelineelle, mutta ehkä osa ihmisistä ei osaa kuvitella treenaavansa napa paljaana 😛

Itse olen varmasti jokaisen kuntosalin wc -painajainen. Vessapeilit ja minä, me ollaan niin parhaita kamuja. Pullistelu kuvien räpsiminen on ehkä 1. naurettavaa 2. turhamaista 3. itserakasta 4. raskasta 5. noloa. Noh, you get the idea! Mutta sori, meikä tekee sitä aina ja etenkin kuntosaleilla :DD Eli huomaa ero! Kirjoittamaton SÄÄNTÖ, YRITÄ OTTAA SELFIET SALASSA ja kirjoitettu SÄÄNTÖ: ÄLÄ KUVAA MUITA OMIIN SELFIEIHISI 🙂

Tässä yksi loistava esimerkki salaselfiestä tai legiestä 😀 Kuvassa vain minä ja kukaan ei huomannut photoshoottiani :DDD Olen taas alkanut nauttimaan rullailusta. Nautintoa ei ole lisännyt oma asenne, vaan ihan puhtaasti elopaino. Painon ollessa korkealla, rullan päällä ährääminen on hankalaa ja selluliitin kelluessa tiellä, on vaikea päästä käsiksi itse kohde lihakseen.
image

Sääntöjen saattelemana on hyvä siirtyä katsomaan vähän astetta rankempaa meininkiä Uniikin Tikis videolle. Videolla vilahtaa myös meikäläisen muhkea olemus 😉

Loppuun vielä vähän kaupallisempaa meininkiä: Heinäkuussa kannattaa seurata silmä kovana tai miksei pehmeänä Supermass nutrition tulevia tarjouksia. HUOM! Tarjouksia luvassa myös etelän hedelmille, eikä vain pohjoisen pojille, koska ne tulevat NETTIIN! JES! ELI Mannisen sivut tarkkailun alle.
Muuten nyt blogi löytyy bloglovin palvelusta, äkkiä siis lisäilemään omalle listalle!

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta