Puolivälissä ja TIKIS!!

Puolivälin on saavuttanut Supermass Prezonen purkin sisällön lisäksi, kisapainoni. Parhaimmillani/ isoimmillani punnittu aamupaino oli karvan verran alle 64 kg. Nyt alin aamupaino on 57,3 kg. Eli painoa tippunut noin seitsemän kiloa ja viimeiset seitsemän olisivat edessä 🙂 Kisapainoni tulee siis jälleen olemaan 50 kg ja rapiat. Kaiken kaikkiaan dieetti on sujunut yli odotusten. Nälkä ei ole ollut ja herkut eivät ole saatelleet minua unten maille. Edelleen tuntuu siltä, että ruokaa on enemmän kuin jaksaa syödä. Viimeiset pari viikkoa olen jatkanut dieetin osalta samalla kaavalla ja muutoksia ei ole tarvinnut tehdä. Olen ehkä ollut jopa vähän kärsimätön ja laitellut valmentajalleni Aleksille viestejä, että joko lisätään treenejä tai vähennetäänkö ruokia. Kiitos jälleen Aleksille ihan tuhannesti! Ihanaa että on joku, joka katsoo vähän perään ja rauhoittelee tälläistä sähköjänistä, kuten minä.

Potkua treenihin uusilla Gazoksen kesä asuilla :)
Potkua treeneihin, uusilla Gazoksen kesä asuilla 🙂

Sunnuntaina vierailin ruotsalaisen kuntosaliketjun Malmin toimipisteessä. Aloitin sunnuntain tissi treeni poikkeuksellisesti vinopenkillä, tavallisen penkin sijaan. Varmistus avuksi pyysin keski-ikäistä miestä. Painot eivät olleet päätä huimaavat, mutta mies suhtautui ihaltavalla innokkuudella, vastuulliseen tehtäväänsä. Omat treeninsä mies hoiti ilman hanskoja, mutta varmistajan rooliin hän tempoi (jokaiseen sarjaan) miehekkäät salihanskat käsiinsä! Ei pääse ote lipsumaan 😀 Tangossa oli parhaimmillaan vain 45 kg :’D Noh, olipahan ainakin turvallinen fiilis itsellä, uskalsin siis huoletta tehdä failureen asti 🙂 Hyvänä kikka kolmosena mies neuvoi, että mun kannattaisi tehdä myös tavallista penkkiä, jonka sijainti myös ystävällisesti näytettiin minulle. Tavallinen penkki ottaa hänen mukaansa enemmän rinnan sivuosaan, eikä niinkään rinnan yläosaan. Kiitos, täytyy kokeilla ensi kerralla :DDDDDDD Niin symppis!

Malmilla treeni lookki, oli siis tämä. Selkeesti tämä nainen ei tiedä miten tissit saa pumppiin :P
Malmilla treeni lookki, oli siis tämä. Selkeesti tämä nainen ei tiedä miten tissit saa pumppiin 😛

Tällä viikolla meinasin kuolla nauruun tähän Nicole Wilkinsin mauttomaan insta postaukseen. Mutta sori, tää on niin totta! :DDDD

image

Loppuun vielä muutama kuva Uniikin uuden Tikis biisin musiikkivideon kuvauksista. Mahtava meininki ja super hyvä jengi. Video ulkona 24.6!!

Pallonaamat Eevi Teittinen ja 2 x Linda, lämmittelemässä 🙂 Tänään 18.6 on muuten viimeisen neitokaisen syntymäpäivä, eli super paljon onnea Lindalle!!!

image

Suomen kesä ja napapaidat ei vaan kuulu yhteen. Samperi että osasi olla kylmä!

image

Jengiä ihan kiitettävästi 😀

image

Bikinikimara: Linda Manuella, Johanna Hermans ja yksi Linda lisää 🙂

image

Ihanaa juhannusta kaikille <3
Follow my blog with Bloglovin

FitFashion

6 vastausta artikkeliin “Puolivälissä ja TIKIS!!”

  1. Sun blogisi on iiihan paras kaikista ”fitnesskissojen” blogeista, loistava huumorintaju ja ironia ja ää <3
    Yksi pieni pyyntö kuitenkin olisi 🙂 voisitko lisätä blogisi Bloglovin-palveluun niin tätä saisi seurattua helposti!

  2. Sulla ihan mahtava blogi! Paljonko sulta löytyy pituutta kun kisapaino on noin alhainen, 50kg?
    Hyvää kesää!

    • Epäilen että 90% Bikini fitness kisaajista omistaa kyseiset kellukkeet ja itse kuuluun tuohon enemistöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta