Maailman huonoin sinkku

Voi karmeeta, että tuo sinkku on ruma sana! Erilaisten sosiaalisten viestimien inboxit saavat aika ajoin kahvi tarjouksia. Kahvi tarjous ei yleensä tule paikalliselta K-marketilta, vaan enemmän ja vähemmän tuntemattomalta kaverilta. Ihan ensimmäisenä vinkkinä sinkkumiehille: katseet kannattaa kääntää jonnekkin ihan muualle kuin fitness belfieihin. Maailman huonoimman sinkku fitness belfien, sinkkuuden takaavat omalla kohdallani muun muassa seuraavat tekijät:

1. Dieetti viikkojen edessä, minulla on huono muisti, jota eivät paljon B-12 vitamiinit auta 😀 Hyvänä esimerkkeinä eilinen salireissu. Liivit unohtui kotiin, eli treeni hoitui niin sanotusti isommalla liikkeellä (olipahan muuten paha treenata!). Avaimet ovat kuluneen viikon aikana jääneet myös kotiin, keskimäärin joka toinen päivä. Ehkä myös minun, kannattaisi jäädä joku aamu kotiin 😀 Mites noin treffi mielessä tuo huonomuistisuus haittaa? Ilman muistia seuralaisen nimi unohtuu helposti ja ei viitsi heti siirtyä kullitteluun 😉

2. Aikataulu on iso ongelma, kisoilla tai ilman. Olisi kiva tavata, mutta jos tuut vaikka siihen kuntosalin eteen klo. 22.00 ja kävelet mun kaa siihen bussipysäkille, niin kyllä me keretään  siinä jutella monta minuuttia.

3. Henkilökohtainen hygienia. Päivittäin suustani pääsevä lause: ”Pitäisi pestä tukka, mutta millään jaksais”. Nam 😛

Tähän lookkin on taas hyvä lehteä lisäämään tuttu viimeinen silaus, eli luottotuotteeni HIKI :P
Tähän lookkin on taas hyvä lähteä lisäämään tuttu viimeinen silaus, eli luottotuotteeni HIKI 😛

4. Tyyli. Lähdin töistä suoraan salille ja lähtiessäni töistä yhdistin sujuvasti huulipuna + treenitrikoo + jakku takki lookkia ja salilta lähtiessä lisäsin siihen vähän hikiä.

Jatkossa keskityn naisten kanssa hengailuun, jonka aloitin sujuvasti sunnuntaina. 7.6 olimme Bettinan kanssa tissi -treenillä ja tuli kokeiltu penkki ykköstä. Ujona likkana tulos jäi hikiseen 60 kg, vaikka olo oli todella vahva! Enempää ei uskaltanut yrittää 😀

Tiistaiaamuna syöksyin verikokeisiin. Edellisestä mittauksesta tulee kohta täyteen vuosi. Edellisellä kerralla lääkäri takertui krea -arvoihin (=kertoo munuaisten toiminnasta), jotka olivat hivenen koholla. Koska verikokeisiin pääsee vain lääkärin lähetteellä, tulin samalla maininneeksi asiasta. Miellyttävä ja huolellinen nuori naislääkäri kertoi minulle, että krea -arvot nousevat paaston aikana. Verikokeet otetaan 10-12 h syömättömyyden ja juomattomuuden jälkeen, eli toisin sanottuna paaston jälkeen. Tästä lääkäri ei viimeksi maininnut mitään. Viimeksi luin internetin syövereistä että isomman lihasmassan omaava henkilö saa normaalisti korkeampi krea -arvoja. Voi olla että, kehoni on keskiverto naista lihaksikkaampi? Oli tai ei, viimeksi arvo oli 91 ja nyt 83 (viitearvo naisilla 50-90). Kaikki hyvin siis 🙂 Huolelliseen taustatyöhönsä lääkäri halusi vielä tietää, mitä kaikkia vitamiineja ja ravintolisiä syön. Ok, eli: d-vitamiini, monivitamiini, kepler, spirulina, kalaöljykapselit, maitohappobakteeri, sinkki, msm, glukosamiini, magnesium…. Jatkanko vielä 😀

Viikonlopun jännittävin hetki tulee olemaan maanantain odottaminen :DDD Maanantaina saan loput infot kokeiden tuloksista. 17.6 keskiviikkona ollaan oikeasti jännän äärellä, nimittäin tuolloin kamera tulee pyörimään useamman salikissan kanssa 😉 Ja taitaa niissä kuvauksissa olla myös yksi mies, mutta tästä lisää kun materiaali tulee ulos…

image

 

FitFashion

Yksi vastaus artikkeliin “Maailman huonoin sinkku”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta