Body suhteet

Olen aina ollut sitä mieltä että fysiikkalajeja harrastavat ihmiset ovat jokseenkin erikoisia, itse mukaan lukien. Bikini fitness harrastuksena on tuonut elämääni paljon sisältöä, ihanien ihmisten muodossa. #Bodylife suhteita on helppo kuvata termillä TÄYSIÄ.  Ystävien ja puolisoiden välillä eletään tunteella. Jokainen varmasti ainakin tätä blogia lukeva tietää ainakin yhden pariskunnan, joiden suhde on alkanut salamannopeasti ja ikävä kyllä saanut päätöksensä yhtä nopeasti. Ehkä näin vahvoilla suhteilla on jotain tekemistä sen kanssa, että salilla sarjat viedään loppuun ja siviilissä myös parisuhteet viedään yhtä loppuun. Nopeat liikkeet on näyttäviä vai mitä :DDDD

Tällä viikolla olen kuullut tolkuttoman huonoa läppää omasta henkilökohtaisesta elämästäni, siksi päätin kirjoittaa vähän omista salikavereista. Millaisia nämä likat ovat. Miten paljon arvostan heitä ja miten ihania ihmisiä he ovat <3 Ja kyllä dieetin myötä tulevat rakkaus kohtaukseni ovat palanneet ja maailman pahuus tuntuu välillä ylitsepääsemättömän vaikealle 😀

imageKrista Seuna, nainen joka on todellinen energian lähde. Aina kun siipi on maassa ja tossu painaa, Krista auttaa. Kristassa on niin paljon positiivista energiaa ja hän aina valmis tartuttamaan sitä muihin. Tämä nainen ei pelkää halata! Kristan kanssa olimme tutustuneet Instagrammissa :DD Kyllä, ystävyys voi alkaa IG:stä! Olimme seuranneet toistemme elämää kuvina jo tovin, kunnes pellavapää lopulta siirtyi treenaamaan Töölöön. Ei voi muuta sanoa kuin että kiitos Krista, #tyttösinäolettähti 🙂

image

Linda Manuella, TI Suomi eli temptation Island pilasi sanan aito, mutta Lindaa sana aito, kuvaa kaikista parhaiten. Lindan kanssa on helppo puhua asiasta kuin asiasta ja varmasti saat kuulla Lindan oman mielipiteen. Ei todellakaan mikään joo, joo -tyyppi. Linda kanssa olemme tutustuneet kuntosalilla. Yhteistä meillä on etunimen lisäksi, sama laji ja pituusluokka. Syksyn SM -kisojen koskettavin hetki oli seisoa kahdestaan, Lindat yhdessä lavalla odottamassa kumpiko vie voiton 🙂 Itkuhan siinä tuli, oli se niin hieno hetki.

image

Bettina Gräsbeck, THE supernainen. Tämä supernainen tietää missä kaapin paikka on. Oikeasti järkevä nainen ja ei tyhjästä huutele. Vaikka Bettiina on ikätoveri on hänen olemuksessaan jotain sellaista, että joudun myöntämään hänet jonkin asteiseksi auktoriteetiksi. Bettinan kanssa tapasimme vuonna 2014 MM -kisoissa Canadan Montrealissa ja yhteinen sävel löytyi välittömästi. Ensimmäiset puheenaiheet taisivat käsitellä Bettinan otsassa pullottavaa jätti suonta, jonka räjähtämistä sain pelätä koko matkan ajan. Myöhemmin olemme Bettinan kanssa käyneet tekemässä todella onnistuneita kimppa treenejä. Treeni tyylimme menevät hyvin yksiin ja liikevalinnoista ei tule riitaa :DD Sunnuntaina iskemme taas yhdessä Malmin East bodylle (uusi tuttavuus minulle) tissi treenin pariin 🙂 JES!

imageHanna Skyttä, kysy mitä vain ja vastaus löytyy aina. Hanna on ihminen jonka kanssa voi keskustella huoletta kolme viikkoa putkeen. Tietoa ja taitoa ravinto asioissa on sanakirjan verran, mutta Hanna tietää myös miten lapsellinen vaihde käännetään päälle. Hanna on ainut ihminen jonka kanssa joudun (ja toisinpäin) oksentamaan tärkeimmät asiat, koska muuten olennainen jää sanomatta. Ikinä ei ole niin paljon aikaa, että asiat saataisiin niin sanotusti puhua halki. Hannan kanssa yhteinen sävel ei alkuun ollut itsestäänselvyys. Ennakkoluulojen keskellä olimme arvioineet toistemme tyylit väärin. Hanna luuli minua bikini glitteriksi ja minä Hannaa ituhipiksi. Varovaisten moikkailujen myötä meistä tuli hyvät ystävät. Ituhippillä ja bikini glitterillä oli enemmän yhteistä kuin kukaan olisi voinut uskoa. Hannan ja minun arvomaailma ja elämänasenne kulkevat käsi kädessä.

image

Eevi Teittinen, ihminen jolla on maailman paras huumorintaju. Moni sanoo että on humoristinen, mutta tämä nainen taitaa kaikki huumorin eri lajit. Sosiaaliset taidot täydet 100 pistettä ja papukaijanmerkki päälle! Eeviin olin ihastunut ihmisenä jo ennen kuin olimme puhuneet sanaakaan. Hanna Skyttä oli kertonut Eevistä niin paljon hyvää, että yhteinen sävel oli selvä jo ennen tapaamista. Yhteistä säveltämme hiomme lauantaina pyörä HIT:llä, kyllä oli naurussa pidättelemistä kun aivan lopuusa sotkettiin menemään.

Kaikkia näitä upeita naisia yhdistää kolme adjektiivia

-Huumori

-Vahva (luonne, haba, beba, you name it!)

-Persoona

 

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta