Jos haluat tehdä vaikutuksen Fitness mimmiin, älä kysy näitä!

Deittailun sekava maailma mietityttää minua edelleen. Tuntemattomaan ihmiseen tutustuminen vaatii aina jokseenkin kiusallisen small talk vaiheen. Tässä muutama vinkki miehille ja miksen naisillekin jotka yrittävät iskeä unelmien adonistaan. Mikäli olet onnistunut selvittämään mielitietystäsi seuraavia asioita kuten kilpailee fysiikkalajeissa, on kisadieetillä jne. ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ KYSY SEURAAVAA/ VÄLTÄ SEURAAVIA SKENAARIOITA:

1. On lauantai-ilta ja olet sopinut tapaamisen. Kellonaika ja paikka done! Tilanteen voi möhliä helposti jatkamalla small talkia: ”Mulla olis täällä tarjolla viiniä ja juustoja”. Mitä on tapahtunut vanhoille kunnon tuppisuu + vuoden pihein suomalaisille karjulle? Lähdetäänpä perkaamaan tätä viini, juusto issueta. Joo en ole juonut alkoholia pisaraakaan kohta kahteen vuoteen. Voi olla että alkoholi ikään kuin rentouttaa tilannetta, mutta kuinka sekaisin sä haluat mun olevan. Pari lasia viiniä, takaa vessanpöntön posliinin halailun. Palataan seuraavaksi juustoihin. Olen ollut maidottomalla ja gluteenittomalla ruokavaliolla enemmän ja vähemmän, vuoden verran. Nyt kisadieettiä on takana noin seitsemän viikkoa ja tuona aikana ruokavaliossani eivät ole juhlinut maitotuotteet tai gluteenit. Eli joo otan tästä vähän juustoa ja takaan että ilmavaivat alkavat välittömästi. Lopputuloksena punaista sotkua oksentava kaasupallo, olisko ihan ok jos mä juon vain vettä?

2. Skenaario kaksi. Jälleen villi viikonloppu edessä ja tärskyjen aikataulu yritetään lyödä lukkoon. Tadaa!!! Hyvä paikka möhliä, on kysyä ”Ootko lähdössä baariin?”. Joo, olen käynyt tänä vuonna huomattavasti viime vuotta ahkerammin baarissa ja käyntikertoja on kertynyt jo kaksi. Olen siis ylipäätään kaikkien Helsinkiläis yökerhojen VIP ja kanta-asiakas. Lisäksi molemmilla kerroilla olen poistunut viimeistään kello yksitoista. hmmm ja nyt kun mietin tähän viikonloppuun ei sattunut baarireissua. Kävipä tuuri!

3. Klassikko, päivittäin hikisissä trikoissa viilettävien ihmisten suosikki ”Ootko kiukkuinen dieetillä”. Olen kirjoittanut tästä aiemmin, mutta kiteytetään vielä. Joo olen täynnä raivoa, kahdeksan kuukautta, kahdestatoista. Tää fitness on niin mukava harrastus!

Loppuun vielä muuta esimerkki kysymyksistä jota ei kannata kysyä keneltäkään:

1. Onko sulla silmälasit?

Mitä? Onko tää oikeesti sun avaus repla, miten olis vaikka moi! Onko se jotenkin väärin??? Taittovirhehän on sellainen asia jonka jokainen voi valita…. Jos sinulla on jokin ongelma silmälasien kanssa, et ehkä ole kuullut piilolinsseistä tai taittovirhekirurgiasta. Vai onko sulla jokin erikoinen fetissi silmälaseihin? Oli miten oli, liian omituinen kysymys.

2. Oletko vielä suhteessa? Joko olet eronnut? MItä poikaystävällesi kuuluu?

MITÄ!!!!! ja tää on oikeesti tapahtunut, kaikissa näissä muodossa, yhdeltä ja samalta ruudinkeksijältä. Tämän tyyppiset kysymykset viestivät miten ahdistelija oikein toivomalla toivoo sinulle sydänsuruja. Ihan kamalaa!

Vielä yksi toteamus jota itse välttäisin:

”Mä oon sun fani”

Kiva, mutta vastavuoroisesti voisin kysyä ”Miten iso fani?”. Tiedätkö kotiosoitteeni ja onko tullut vietettyä paljonkin aikaa kotipihani puskissa?

Koska blogini kantavana teemana ei ole deitti vinkkien jakaminen, pureudun vielä fitnekseen. Kisadieetti sujuu siihen malliin että painon osalta olen siirtynyt pysyvästi (ainakin vuoden 2015 ajaksi) uudelle kymmenkilolle. Eli paino on nyt alle 60 kg. Nälkä ei ole, jopa päinvastoin. Olen isoissa ongelmissa edelleen kun yritän ährätä tätä ruokakuormaa ääntä kohti. Ei voi valittaa! Olen ottanut käyttöön lihasväsymystä estävän Gacik kapselit. Teen treenien päätteeksi aika paljon HIT -tyyppisiä hyppy painotteisia loikkia ja fillari riehunta sessioita, joten jalat on aika kovilla. Saan todella helposti suorastaan hermosärkyä, etenkin etureisiin ja nyt olen pystynyt välttämään nuo hurjat säryt ja nukkumaan yön ilman itkuja. Suosittelen, jos treeneissä on tekemisen meininki ja lihakset ei meinaa palautua, Toinen hyvä tuote joka on nyt tästä päivästä lähtien mukana ruokavaliossani on EGCG, vihreäteeuute. EGCG, on rasvan palamista edistävä luontainen aine. 

image

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta