Bikini helvetti

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Olen päättänyt reipastua sinkkumarkkinoilla ja lähteä treffeille. Ainakin paperilla kuulostaa hyvältä että olen -163 cm hallitseva bikini suomen mestari, mutta käytännössä tilanne on päinvastainen. Olen huomannut että tuntemattomalle ihmiselle ei kannata missään nimessä mainita kilpailu taustasta. Parempi antaa itsestään sellainen kuva että käy satunnaisesti puntilla. Joo harrastan satunnaisesti salilla käymistä, minulla on kaksi salikorttia koska ne on niin halpoja, ei siksi että ravaisin niissä jatkuvasti :DDD Tässä muutama ennakkoluulo, jotka tarkkasilmäiset kaksilahkeiset ovat minusta onnistuneet luomaan:

Kevät 2014 "revitty laku"
Bikini helvetti koko komeudessaan :DDD

1. Olen niin helvetin bikini että vapaa-ajallani olen vain kuntosalilla

TODELLISUUS: Olen niin helvetin paljon töissä että vietän suurimman osan ajastani kuntosalilla, mutta se ei tarkoita että inhoaisin tehdä mitään muuta 😀 Tykkään käydä muun muassa elokuvissa, mutta se ei ole bikini joka häiritsee vapaa-aikaani, vaan työ 😀 Olenko ainut ihminen joka on töissä kuutena päivänä viikossa?

2. Olen niin helvetin bikini että en yksinkertaisesti osaa syödä/juoda mitään ilman vaakaa

TODELLISUUS: Juon ihan helvetisti vettä, teetä, kahvia, aminohappoja, proteiinia, jopa limonaadia satunnaisesti. Juominen ei ole ongelma minulle, sitä voi tehdä jokaisessa ravintolassa, kahvilassa, huoltoasemalla, kioskilla jopa ruokakaupassa. Kannan usein mukanani pientä piilopulloa. Syön myös ihan helvetisti, vaikka olen kisadieetillä. Syömiseen pätee samat lainalaisuudet kuin juomiseen. Sitä voi myös tehdä todella monessa paikassa ja kannan myös ruokaa usein mukanani, vain siksi että syön niin paljon 😉

3. Olen niin helvetin bikini että juoksentelen ympäriinsä kaikki aamut

TODELLISUUS: Tällä hetkellä en tee yhtään aamuaerobista. Todennäköisesti tulen tekemään max. kolme aamuaeroa, vasta viimeisillä viikoilla (ennen niitä helvetin bikinejä).

4. Olen niin helvetin bikini että poseeraan joka paikassa

TODELLISUUS: Instagrarammini on täynnä toinen toistaan mutkikkaampi poseerauksia, mutta se ei tarkoita sitä että liikkuisin jotenkin omituisesti tai poseeraisin jokaisen vastaan tulevan peilin välittömässä läheisyydessä.

5. Olen niin helvetin bikini että en ole käynyt kouluja tai missään töissä

TODELLISUUS: OK, valmistun vuoden lopussa AMK:sta ja olen tällä hetkellä vain ylioppilas. Osalle miehistä on käsittämättömän vaikeaa ymmärtää että olen niinkin älykäs että valmistun optikoksi, koska bikini…..

:DDDD Vaikka negatiivinen meininki paistaa rivien välistä täytyy todeta, että ihan hauskaa tämä on. Pieni identiteettikriisi minulla silti on päällä. Olen aina ajatellut että olen äärimmäisen hauska, ok älykäs, mukaan heittäytyjä ja sosiaalinen. Ehkä joudun harrastamaan bikini lisäksi vähän itsetutkistelua ja hyväksymään muun muassa näitä piirteitä identiteettini osaksi: tylsä, tarkka, tiukka, raskas, bikini…. :DDD Ihanaa viikonloppua!!! Itse toivon viikonlopun lentävän siivillä, jotta pääsen takaisin töihin tai ei vaiskaan, vaan tiistaina harmaa pääni saa uuden väri hohdon kampaamo Sydämen Pohjassa, super ihanan Tanjan käsittelyssä. CAN’T WAIT!

Loppuun vielä vähän helvetin bikiniä. Ylemmässä kuvassa tämän hetken pulla selkä pose ja alla posedown viime syksyltä ennen kisoja. Itsellä on vahva usko että löydän vielä nuo pienet lihakset kaiken tuon vaalean hötön alta :DDDDD

image

 

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 

FitFashion

3 vastausta artikkeliin “Bikini helvetti”

  1. sori poikkeaa vähän aiheesta mut tuleeks sust silmälääkäri vai optikko vai mikä? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta