Mini <3

Kiireinen viikko takana ja uusi edessĂ€ 😀 Torstaina olin hierottavana ja hierojani ihmetteli kuinka selkĂ€ni on jumien osalta niin toispuoleinen. HierontapöydĂ€llĂ€ ajatukseni kiertelevĂ€t lĂ€hinnĂ€ tuskan ja nautinnon rajoilla, joten syytĂ€ en tuolloin vielĂ€ osannut sanoa. Jokaisella on puoli eroja esimerkiksi vasen hauikseni on huomattavasti vahvempi kuin oikea, kun taas puolestaan vasen jalkani kĂ€rsii todennĂ€köisesti jostakin lihasrappeumataudista, verrattuna oikean puolen pylvÀÀseen 😀 NĂ€mĂ€ selkÀÀni muodostuneet kuona-aine kertymĂ€t eivĂ€t suinkaan ole esimerkiksi treenityylini tai liike valintojeni tulosta, vaan MINI:n!

image

KyseessÀ ei siis ole Mini merkkinen auto vaan, Minin Vietnamissa valmistettu luksus treenilaukkuni :DDD TÀmÀ luksuskassi kulkee mukanani seitsemÀnÀ pÀivÀnÀ viikossa yleensÀ klo. 9.00-21.30 vÀlisen ajan. Kantopaikka on aina sama, eli oikean puolen olkapÀÀ. PitÀÀ paikkaansa ettÀ arvokkaan kÀsilaukun tunnistaa painosta ja sitÀ tÀssÀ kaverissa on n. 20 kg. Usein aiheutan ihmetystÀ sillÀ faktalla ettÀ en ole kiinnostunut merkki kÀsilaukuista. MissÀ ihmeessÀ tavallista laukkua kÀytetÀÀn? Omista yhden vapaa-ajan laukun jota olen kÀyttÀnyt tÀnÀ vuonna jo kahdesti, mutta nÀinÀ pÀivinÀ mukanani on keikkunut myös MINI. MINI on myös aikamoinen linssilude.

MinÀ ja MINI
MinÀ ja MINI

 

MinÀ ja muut, ilman MINI:À :DDD
MinÀ ja muut, ilman MINI:À :DDD

Odotan kovasti kesĂ€n tuloa ja laukun sisĂ€llön kevennystĂ€. KylmĂ€ ilma pakottaa raahaamaan mukana mm. hupparin yms. Eilen dieetti hyöryissĂ€ni olin pakannut salivarusteeksi vain leopardi treenihousut ja pikkuruisen topin. Olisi siinĂ€ vesisateessa tullut vĂ€hĂ€n kylmĂ€, jos olisin kyseisissĂ€ tamineissa suunnistanut TöölöstĂ€, Malmille. Joten pÀÀdyin nĂ€yttĂ€mÀÀn kylĂ€hullulta tai vĂ€hintÀÀn sekakĂ€yttĂ€jĂ€ltĂ€. Pakon edessĂ€ kiskoin nĂ€iden leopardi pöksyjen kaveriksi raidallisen työjakun. Koko komeuden kruunasin aurinkolaseilla. Aurinkolasit osoittautuivat oivaksi ratkaisuksi. LĂ€htiessĂ€ni HelsingistĂ€ aurinko paistoi ja Malmille pÀÀstyĂ€ni vettĂ€ satoi kaatamalla. Nyt joku ihmettelee ettĂ€ miksi en vain ottanut aurinkolaseja pois? Noh, olen nĂ€kökyvyltĂ€ni lievĂ€sti sanottuna heikko ja aurinkolasini olivat vahvuuksillani. SilmĂ€lasini olivat hyvĂ€ssĂ€ tallessa MINI:n uomenissa ja niiden metsĂ€styksessĂ€ epĂ€onnistuneena, pÀÀtin jatkaa alkuperĂ€isellĂ€ suunnitelmalla, eli sekakĂ€yttĂ€jĂ€ 🙂

image
Yhdistele kuoseja ja tyylejÀ rohkeasti. Jakku ja leopardi legginsit toimivat aina :DDDD

EilisestĂ€ suivaantuneena pÀÀtin tyhjentÀÀ hiukan kassin sisĂ€ltöÀ. Sen verran nyppi reivata vesisateessa aurinkolaseilla, ettĂ€ ensi kerralla silmĂ€lasien on löydyttĂ€vĂ€. On ihmeellistĂ€ millaista tavaraa kassiin eksyy ja ennen kaikkea mahtuu. Esimerkiksi hammasharja, en muista koskaan pesseeni hampaita treenin aikana, ennen tai jĂ€lkeen. LisĂ€ksi minulla on hammasharja töissĂ€. Miten se on edes pÀÀtynyt kassiin?  Korvakorujen mÀÀrĂ€ on myös hĂ€kellyttĂ€vĂ€. Eilisen tyhjennyksen saldona seitsemĂ€n paria. Minulla on yhteensĂ€ kolme korvareikÀÀ ja tuntuu aika erikoiselta viritellĂ€ korvakoruja salilla ennen, jĂ€lkeen tai treenin aikana 😀 Kassin sisĂ€llöstĂ€ pÀÀtellen olen myös ÀÀrimmĂ€isen pihi. Löysin valehtelematta 50 minigrip -pussia kassin erinĂ€isistĂ€ koloista. Minulla tapan punnita jauhoja ja muita nappeja super kĂ€teviin avaa ja sulje pusseihin. NĂ€emmĂ€ odotan myös sitĂ€ pĂ€ivÀÀ kun minulla ei ole varaa ostaa uusia, kĂ€ytĂ€n usein pusseja muutaman kerran, mutta nĂ€mĂ€ kaverit eivĂ€t ole enÀÀ valmiita uusiokĂ€yttöön :DDD Ei tarvitse enÀÀ ihmetellĂ€ miksi laukun pohja on valkoisen pulverin peitossa. NĂ€mĂ€ sÀÀstetyt pussukat ovat kaikki iloisesti revenneet ainakin osittain tai ainakin auki. Kaikki jĂ€mĂ€ jauhot löytyvĂ€t siis pohjalta, joku kerta kun unohdan palarin kotiin voin koota pĂ€ivĂ€n annoksen omasta kassistani 🙂

Viikon voisi kiteyttÀÀ nÀihin kuviin:

Hiki :D
Hiki 😀

 

image
Wannabe doctor

 

image
Bussi liisa

 

 

Fitness Classicin tunnelmiin ja kiloihin palataan vielĂ€ seuraavalla videolla. Oma naamataulu peittÀÀ aika mukavasti aika ajoin koko kuvaruudun. Taitaa ne pudotetut 4 kg olla lĂ€htenyt kirjaimellisesti pelkistĂ€ poskipĂ€istĂ€ 😀

FitFashion

Yksi vastaus artikkeliin “Mini <3”

  1. Mukava kun sulla on normaali ÀÀni. Alanderin ja Kuuren ÀÀni on muuttunut aika lailla viimeisten viiden vuoden aikana.

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *

 
TykkÀÀ jutusta