Mini <3

Kiireinen viikko takana ja uusi edess√§ ūüėÄ Torstaina olin hierottavana ja hierojani ihmetteli kuinka selk√§ni on jumien osalta niin toispuoleinen. Hierontap√∂yd√§ll√§ ajatukseni kiertelev√§t l√§hinn√§ tuskan ja nautinnon rajoilla, joten syyt√§ en tuolloin viel√§ osannut sanoa. Jokaisella on puoli eroja esimerkiksi vasen hauikseni on huomattavasti vahvempi kuin oikea, kun taas puolestaan vasen jalkani k√§rsii todenn√§k√∂isesti jostakin lihasrappeumataudista, verrattuna oikean puolen pylv√§√§seen ūüėÄ N√§m√§ selk√§√§ni muodostuneet kuona-aine kertym√§t eiv√§t suinkaan ole esimerkiksi treenityylini tai liike valintojeni tulosta, vaan MINI:n!

image

Kyseessä ei siis ole Mini merkkinen auto vaan, Minin Vietnamissa valmistettu luksus treenilaukkuni :DDD Tämä luksuskassi kulkee mukanani seitsemänä päivänä viikossa yleensä klo. 9.00-21.30 välisen ajan. Kantopaikka on aina sama, eli oikean puolen olkapää. Pitää paikkaansa että arvokkaan käsilaukun tunnistaa painosta ja sitä tässä kaverissa on n. 20 kg. Usein aiheutan ihmetystä sillä faktalla että en ole kiinnostunut merkki käsilaukuista. Missä ihmeessä tavallista laukkua käytetään? Omista yhden vapaa-ajan laukun jota olen käyttänyt tänä vuonna jo kahdesti, mutta näinä päivinä mukanani on keikkunut myös MINI. MINI on myös aikamoinen linssilude.

Minä ja MINI
Minä ja MINI

 

Minä ja muut, ilman MINI:ä :DDD
Minä ja muut, ilman MINI:ä :DDD

Odotan kovasti kes√§n tuloa ja laukun sis√§ll√∂n kevennyst√§. Kylm√§ ilma pakottaa raahaamaan mukana mm. hupparin yms. Eilen dieetti hy√∂ryiss√§ni olin pakannut salivarusteeksi vain leopardi treenihousut ja pikkuruisen topin. Olisi siin√§ vesisateessa tullut v√§h√§n kylm√§, jos olisin kyseisiss√§ tamineissa suunnistanut T√∂√∂l√∂st√§, Malmille. Joten p√§√§dyin n√§ytt√§m√§√§n kyl√§hullulta tai v√§hint√§√§n sekak√§ytt√§j√§lt√§. Pakon edess√§ kiskoin n√§iden leopardi p√∂ksyjen kaveriksi raidallisen ty√∂jakun. Koko komeuden kruunasin aurinkolaseilla. Aurinkolasit osoittautuivat oivaksi ratkaisuksi. L√§htiess√§ni Helsingist√§ aurinko paistoi ja Malmille p√§√§sty√§ni vett√§ satoi kaatamalla. Nyt joku ihmettelee ett√§ miksi en vain ottanut aurinkolaseja pois? Noh, olen n√§k√∂kyvylt√§ni liev√§sti sanottuna heikko ja aurinkolasini olivat vahvuuksillani. Silm√§lasini olivat hyv√§ss√§ tallessa MINI:n uomenissa ja niiden mets√§styksess√§ ep√§onnistuneena, p√§√§tin jatkaa alkuper√§isell√§ suunnitelmalla, eli sekak√§ytt√§j√§ ūüôā

image
Yhdistele kuoseja ja tyylejä rohkeasti. Jakku ja leopardi legginsit toimivat aina :DDDD

Eilisest√§ suivaantuneena p√§√§tin tyhjent√§√§ hiukan kassin sis√§lt√∂√§. Sen verran nyppi reivata vesisateessa aurinkolaseilla, ett√§ ensi kerralla silm√§lasien on l√∂ydytt√§v√§. On ihmeellist√§ millaista tavaraa kassiin eksyy ja ennen kaikkea mahtuu. Esimerkiksi hammasharja, en muista koskaan pesseeni hampaita treenin aikana, ennen tai j√§lkeen. Lis√§ksi minulla on hammasharja t√∂iss√§. Miten se on edes p√§√§tynyt kassiin? ¬†Korvakorujen m√§√§r√§ on my√∂s h√§kellytt√§v√§. Eilisen tyhjennyksen saldona seitsem√§n paria. Minulla on yhteens√§ kolme korvareik√§√§ ja tuntuu aika erikoiselta viritell√§ korvakoruja salilla ennen, j√§lkeen tai treenin aikana ūüėÄ Kassin sis√§ll√∂st√§ p√§√§tellen olen my√∂s √§√§rimm√§isen pihi. L√∂ysin valehtelematta 50 minigrip -pussia kassin erin√§isist√§ koloista. Minulla tapan punnita jauhoja ja muita nappeja super k√§teviin avaa ja sulje pusseihin. N√§emm√§ odotan my√∂s sit√§ p√§iv√§√§ kun minulla ei ole varaa ostaa uusia, k√§yt√§n usein pusseja muutaman kerran, mutta n√§m√§ kaverit eiv√§t ole en√§√§ valmiita uusiok√§ytt√∂√∂n :DDD Ei tarvitse en√§√§ ihmetell√§ miksi laukun pohja on valkoisen pulverin peitossa. N√§m√§ s√§√§stetyt pussukat ovat kaikki iloisesti revenneet ainakin osittain tai ainakin auki. Kaikki j√§m√§ jauhot l√∂ytyv√§t siis pohjalta, joku kerta kun unohdan palarin kotiin voin koota p√§iv√§n annoksen omasta kassistani ūüôā

Viikon voisi kiteyttää näihin kuviin:

Hiki :D
Hiki ūüėÄ

 

image
Wannabe doctor

 

image
Bussi liisa

 

 

Fitness Classicin tunnelmiin ja kiloihin palataan viel√§ seuraavalla videolla. Oma naamataulu peitt√§√§ aika mukavasti aika ajoin koko kuvaruudun. Taitaa ne pudotetut 4 kg olla l√§htenyt kirjaimellisesti pelkist√§ poskip√§ist√§ ūüėÄ

FitFashion

Yksi vastaus artikkeliin “Mini <3”

  1. Mukava kun sulla on normaali ääni. Alanderin ja Kuuren ääni on muuttunut aika lailla viimeisten viiden vuoden aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta