Viikko 4, enää 21 jäljellä :DDD

Kevät ja orastava kesä kirvoittaa ainakin toistaiseksi miespuoleisia henkilöitä lähestymään mm. facebookissa nasevilla iskuyrityksillä ”Mitäs kuuluu?”. Tällä viikolla havahduin kuinka vaikeaa on fysiikkalajin kilpailijalle deittailu. Tähän ”Mitäs kuuluu?” lähestymiseen tavallisesti vastataan ehkä kiitos hyvää (mitäs sinulle) tai jotain muuta hauskaa. Mutta mitäs jos ei ole aikaa tyhjänpäiväiseen jutusteluun. Kuinka kuiva ja leija vastaus on se mitä tekisi mieli vastata: Kiitos super hyvää, nyt vähän kiire olen töissä ja sieltä menen suoraan salille, olen vapaalla kahden viikon päästä sunnuntaina ja tuolloin teen kaksi treeniä ja käyn hierojalla. Palataanko asiaan tosiaan kahden viikon päästä klo. 15.00 – 15.15 välillä. Mutta jos haluat lähteä esim. kahville kolmen viikon päästä torstaina voin lähetä aamukahville, herään tosiaan klo. 6.00. Onkohan silloin mikään paikka auki?

Perjantaina oli aikas mukava kiitää töistä Töölö gymille, kun Savolaisen perhe oli tullut etelän lämpöön maistattamaan super suosittua Supermass tuoteperhettä. Ei voi muuta sanoa kuin että oli taas todella mukava nähdä sydämellistä Hannaa ja isoa Markoa. Aika reilua Marko on vaan iso ja Hanna sydämellinen :DDD

Pakollinen selfie Markon kanssa :D
Pakollinen selfie Markon kanssa 😀

Pehmeyttä on dieetin edessä havaittavissa (VIELÄ) vatsan seudulla asuvan hötön lisäksi myös päässä. Ihana huomata että dieetti moodi on hitaiden juttujen ja suusta pääsevien lipsauksien lisäksi myös mielentilassa. Tämän kevään henkiset vaikeudet voivat sulaa keltaisen lumen mukana maan syvempiin uomeniin.

Fysiikkalajit ovat harrastuksena sellainen aihe josta on helppo jutella. Small talk tason keskustelun aiheena loistava. Keskusteluiden avaus kysymyksenä paikkaansa pitää vuodesta toiseen vanha tuttu: ”Ootko vihainen dieetillä?”. Ihan naseva kysymys ja ehkä kysyjästä jokseenkin mielenkiintoista informaatiota. Tähän vastaan yleensä: ”En ole, pikemminkin päinvastoin.” Mikä pitää kyllä paikkaansa. Tähän on sitten hyvä päivitellä, miten kysyjän KAIKKI tutut ja kaiman kaverin mummot ovat dieetillä niin pahalla tuulella. Tämä on vaan sellainen fakta, jota on vaikea näyttää todeksi ja usein kysyjä jää yhtä hölmistyneenä miettimään ”hyväntuulisuuttani” ikään kuin olisin juuri kasvattanut ylimääräisen sormen keskelle nenäni jatkoksi.

kuva

Dieetti asiaan vielä palatakseni, aloitin syksyn kisoihin valmistavan dieetin 15 huhtikuuta ja Lahden SM-kisat käydään 10-11 lokakuuta. Jos todella olisi niin että dieetti lupaisi myrskypilviä ja kovaa tuulta n. 7 kk ajaksi, vaihtaisin välittömästi harrastusta. Kukaan läheinen ja omasta päästä puhumattakaan, ei kestäisi näin pitkään myrkyllistä ilmapiiriä. Olen joskus aikaisemmin kirjoittanut, että dieetillä minulle kaikki on ihan sama ja että itken (ONNESTA) todella usein. Kyyneleiltä en ole välttynyt nytkään, kuluneiden parin viikon aikana. Eilen olin jo sen verran fiksu että jätin telkkarista tulleen Sinkkuelämää leffan kesken. Muutaman ensimmäisen minuutin aikana ensimmäiset kyyneleet aiheuttivat turvotusta sarveiskalvolleni, joten oli aika siirtyä sänkyyn lukemaan ruotsalaista rikosromaania. Eli kesän aikana jos minut näkee kyynelehtimässä, olen todennäköisesti ihan onnellinen. Olen vain liikuttunut. Liikutuksen kohteena saattaa olla esimerkiksi kadonneen sukan löytyminen ja puhdas paita :)))))

kaannetty

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta