Muscletor

Ennen aerobista treeniä nautin aminohappoja. Salitreenin tehoista huolehtivat puolestaan laturit. Dieetin alettua energia tasot laskevat hetkellisesti ja sitäkin tärkeämpää on saada lisää potkua treeneihin. Stimulantteja on myös hyvä vaihdella aika ajoin. Olen käyttänyt viimeisen puoli vuotta laturina superhyvää Supermass Prezonea ja nyt viimeisen pari viikkoa olen käyttänyt Muscletoria. Ihan sairaan hyvä tuote myös! Kannattaa testata jos et ole vielä kokeillut!

kuva(2)

Muuten arki on rullannut tasaiseen tahtiin työn ja treenien merkeissä. Yhdentoista päivän työputkeni katkeaa helatorstaina jolloin rääkkään itseäni hieroja 🙂 Ikävää kun työ häiritsee vapaa-aikaa :DDD

kuva(3)a

 

Salilla meno on alkanut olemaan taas dieetti meininkiä, nimittäin sen verran väsynyttä läppää on kuluneen viikon aikana taas likkojen kanssa tullut heitettyä. Torstaina yhdistimme Kristan kanssa voimat ja teimme HIT hyppelyt treenin päätteeksi yhdessä. Vaikka normaalisti treenaan hyvin itsenäisesti, täytyy myöntää että toisesta saa yllättävän paljon voimaa.

kuva(4)a

Lopuksi on vielä pakko mainostaa uutta Brasil Sul bodysuittia. I am in love <3

 

Ihanaa äitienpäivää!

kuva(5)a

 

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta