Ghetto woman

Asuinpaikkani muututtua olen ostanut ikään kuin back up salikortin Fitness24seven:iin, Töölö gymin kortin rinnalle. Osasyynä toiseen korttiin ovat laiskuus ja varmuus. Esimerkiksi vapaapäivänä ei treeniä voi jättää välistä, koska ei jaksa lähteä raahautumaan keskustaan ja istumaan muutamassa eri julkisessa liikennevälineessä tuntikaupalla… Tosin mikään treenien skippaaja en ikinä ole ollut 😀 Skeptisin mielin suunnistin vapun viettoon uudelle back upilleni.  Sali oli todella positiivinen yllätys tehojen osalta. Ilokseni huomasin että dieetti treeni tyylini on omiaan salille, jossa ei ole juurikaan laitteita. Syke pysyy korkealla kun ei voi hyppiä kerroksesta toiseen etsimässä unelma rutistajaa ojentajille.

Kyseisellä salilla on myös naisten privaattipuoli, joka ei tarkoita mitään private palveluita miehelle, vaan nimenomaan pääsy  miehiltä on kielletty. Itse en ole vielä astunut jalallani tuohon naisten valtakuntaa, koska respan työntekijä mainosti, että naisten puolella ei ole muun muassa vapaita painoja. OK…. En siis ole menossa :DDDD Tällä sekapuolella, sekalaisen seurakunnan lisäksi törmäsin pieneen ongelmaan. Ensimmäisenä sekapuolesta tuli mieleeni meksikolainen slummikortteli. En ole millään muotoa rasistinen, mutta jotenkin tilanne oli aika koominen. Paikan päällä oli hyvin vähän ns. kantaväestöä, mutta sitäkin kansainvälisempi meininki. Pöyristyneistä kanssa treenaavien miesten ilmeistä pystyi lukemaan että olin väärällä reviirillä. Mieleeni heräsin ajatus että pitäsikö pissata smithin juureen, jotta kaikille tulee selväksi että reviirit meni jakoon NYT! Sen verran eläimellistä se töllistely oli, koin sen jo häiritseväksi. Perjantaina päädyin tekemään uuden hyökkäyksen uudelle territorylleni, mutta edelleen sain seurakseni kasan silmämunia. Eiköhän ne munatkin kohta totu ja voin jättää reviirin kirjaimellisen merkkauksen toiseen kertaan 🙂

Lauantaina jätin ghetton sikseen ja suuntasin Töölöön. Oli super kiva nähdä mm. Linda Manuella ja Krista Seuna 🙂 Tästä sunnuntaista on tulossa varsinainen supersunnuntai, nimittäin suuntaamme Gräsbeckin Bettinan kanssa tissi treenin pariin. Luvassa siis superpaljon nöyryytystä, kun näkee taas kuinka ne oikeasti lihaksikkaat tytöt treenaa 🙂 Ihanaa viikonloppua!!!

huh...
huh…
FitFashion

Yksi vastaus artikkeliin “Ghetto woman”

  1. Harva on millään muotoa rasistinen, mutta realistiksi kyllä oppii kokemuksen kautta, vaikka Suomessa ei Ruotsin kaltaisia jatkuvasti liekeissä olevia maahanmuuttajalähiöitä (vielä) olekkaan.

    Valitettava tosiasia kun on, että kaikki tietävät mitkä tietyt ryhmät pääsääntöisesti naispuolisia henkilöitä ahdistelevat ja tämä on selvästi todettavissa myös seksuaalirikostilastoista, mutta sitä ei vaan saa tai uskalla ääneen sanoa rasistiksi leimautumisen pelossa.

    Hullu maailma ja vielä hullumpi tulevaisuus mitä pidemmälle mennään Ruotsin malliin, minne saapui pelkästään viimevuonna 126 700 uutta tulijaa ja on tilastokeskuksen puolesta arvioitu, että kantaväestö jää vähemmistöksi omassa maassaan tulevan 25 vuoden sisällä.

    Jos aihe kiinnostaa, niin suosittelen seuraavaa koostetta: ”A new Stockholm to be build within 6 years”

    http://m.youtube.com/watch?v=w7IaCcAJQwY

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta