Laskenut paino ja mieli

Dieetti on pyörähtänyt hyvin käyntiin ja puntari näyttää maltillista kahden kilon pudotusta. Nälkä ei ole vaivannut yhtään, johtuen osittain dieetin korkeista aloitus kaloreista ja osittain omasta ruokahaluttomuudesta. Alkanut vuosi on ollut henkisesti yksi elämäni vaikeimmista. Enempää asioita avaamatta voisin kiteyttää monikirjoisen ongelma aallon rasittavan niin henkilökohtaisen elämän kuin perheen sisäisten asioiden osalta. Käsiteltäväni on ollut todella rankkoja asioita, mutta toivottavasti kaikki järjestyy ajallaan. Vaikka olenkin ollut aika allapäin, olen kuitenkin ollut myös iloinen ja ennen kaikkea kiitollinen etenkin ihanasta ystävästäni Niinasta ja rakkaasta siskostani Laurasta.

kuva(6)

Mielialan nostetta on havaittavissa, sillä olen vihdoin alkanut sopeutua uuteen asuinympäristööni. Eilen olin niin väsynyt että en jaksanut lähteä matkustamaan Töölön uumeniin pyörä treeneilleni, joten päätin lähteä takapihan metsään lenkkeilemään. Mikä upeinta noin viiden minuutin hölkkä matkan päässä on aivan super huippu mäennyppylä. Eli luvassa oli mäkijuoksua, jota lämmitti kaunis ilta-aurinko. Mäen ravaamisen kruunasi puistonpenkki, jonka päällä sain iloisesti rutisteltua vatsoja ja hangattua pohkeita 😀 Tätä on luvassa ehdottomasti lisää!

kuva(8)a

kuva(9)a

Tänä aamuna Pasilan asemalla odotellessani bussia luin kirjaa. Olen jollain ihmeellisellä tavalla kiehtovan näköinen etenkin kaikkien laitapuolen kulkijoiden ja muiden erikoisuuksien mielestä, joten tämäkään aamu ei ollut poikkeus. Jälleen yksi todennäköisesti veneen alla yönsä viettävä mies lyöttäytyi seuraani ja kommentoi kirjan lukuani näin: ”Hyvä on kirja on elämän ainut ilo, ilo, ilo, ilo” Miehen levyn jäädessä päälle ajattelin että vaikka oma mieli on maassa, on omassa elämässäni paljon muitakin iloja kuin hyvä kirja 😀 Tästä on hyvä jatkaa ja suunnan on pakko olla vain ylöspäin 🙂 Mukaavaa SELVÄÄ vappua kaikille! :))))

kuva(10)a

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta