Fitness Classic 2015

Huikea viikonloppu takana Fitness Classicin parissa, huoltajan roolissa. Lauantaina ensimmäisenä oli vuorossa timanttinen Hanna Skyttä. Hanna kilpaili Body Fitness 35, mastersissa. Hanna sijoitus oli 12. Hannan suoritus oli kaiken kaikkiaan todella vaikuttava. Upea esiintyjä! Hauskinta oli huomata että Hannan käyttäytyminen lavan takana on hyvin samanlaista kuin itselläni. Villasukat jalasssa nainen makasi aivan viime minuuteille. Meinasi tulla vähän kiire kun kilpailijoita alettiin koota jonoon ja meille jäi noin viisi minuuttia aikaa levitellä öljyt ja liimata pöksyt kiinni. Vaatteet pois ja Hannalle painot käteen. Öljyjen pikalevitys ja hyvin ehdittiin. Korkokenkiä on ihan turha viritellä jalkaan tuntia ennen kisaa, öljyt kannattaa myös levittää vasta muutama minuutti ennen h-hetkeä. Usein iho on todella kuiva kisaväristä johtuen ja siksi siihen ei kannata alkaa hieroa öljyä yhtään liian aikaisin. Lauantailta päällimmäisenä mieleen jäi kehonrakennuksen supersarjan Artturi Kallion odotettu voitto!

image

Lauantai jatkui treenien merkeissä Prezonen voimalla ja hyvin kulki! Lepo on tehnyt flunssan ansiosta hyvää, en muista koska viimeksi munulla on ollut näin valtavat lihaskivut.

 

Sunnuntaina oli luvassa huomattavasti lauantaita kiireisempi päivä. FitClub Finlandin tiimissä aamupäivästä kisasivat upeat body fitness tytöt.

image

-168 cm sarjan Hanna Skyttä (sijoitus 12.) FCF

image

-163 cm sarjan Senja Siira (sijoitus 5.) FCF

Ja Suomea EM:hin Suomea edustamaan lähtevä Elina Oinonen -168 cm (sijoitus 1.) FCF

Lauantai jatkui Bikini fitneksellä ja omat huoltaja hommat jatkui:

-160cm Niina Kallio (sijoitus 5.) FCF

Sunnuntain huotaja hommat loppui treeneihin 🙂 Ja hyvin kulki!

image

Loppuun vielä yksi kuva FCF:n  Hanna Turtiaisen kanssa

image

Tästä on hyvä jatkaa dieettiä! On nimittäin mitä puodottaa :DDDD

 

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta