Kippeenä

Olen pitänyt kevennetyn viikon noin 2,5 vuotta sitten ja nyt pakon edessä olen kevennetyllä viikolla. Minuun on iskenyt flussa, joka on yllätys yllätys imenyt mehut tästä hikipirkosta. Kolmas päivä sairastelun merkeissä ja pikkuhiljaa alkaa tunnelin päässä olla taas valoa. Unen lahjat ovat olleet kovat mm. perjantaina nukuin 4 h päiväunet, jotka eivät onneksi yöunia häirinneet.

Flunssa minulla on ollut noin kolme vuotta sitten ja tämä treenaamattomuus on kyllä todella raskasta päälle…. Turvonneen ruhoni lisäksi, myös silmät ovat turvonneet ja nenä saattaa irrota hetkenä minä hyvänsä.

Näin kippeenä on läheisten tuki kullan arvoinen. Onneksi omaan lähipiiriin kuuluu nykypäivän poppa nainen, joka on huolehtinut että sairastelua on voinut kuvailla edes jollain asteella inhimilliseksi. Kyseessä on tietenkin Hanna Skyttä! Torstaina uikutin Hannalle että kurkku on kipeä ja sain heti kaksi super hyvää vinkkiä. 1. Ota lusikallinen kookosöljyä (parantaa immuunijärjestelmää + antaa suojaa mm. virus ja bakteeritulehduksia vastaan) ja anna sen valua/sulaa pikkuhiljaa kurkun suulla. 2. Lakritsijuuri tee (anti-inflammatorinen vaikutus). Kurkku oli tulessa ja öljy rauhoitti välittömästi poltetta. Lakritsijuuri tee on sen tulehdusta hillitsevän vaikutuksen ohella sata kertaa parempaa kuin esim. vihreä tee, kun nenä on tukossa. Olen siis päässyt nauttimaan edes jonkin asteisista maku nautinnoista.

 

Tähän loppuun vielä bikinin naru tekemässä penkkiä ;D

 

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta