Valeraskaus

Varma kevään merkki on Helsingin kulttuuritalon Fitness Classic! Tänä vuonna nimi tosin taitaa olla Sportyfeel Fitness Classic. Sarjojen voittajat saavat todennäköisesti lahjakortteja saksalaiseen ruokamarkettiin 🙂

Vuosi sitten tunnelma oli vähän erilainen kuin nyt. Olin nimittäin valmistautumassa ensimmäisiin bikini fitness kilpailuhini ja päällimmäisenä mieleeni on jäänyt kehostani huolta pitävät verisuonet. Suonien perusteella olin varma että olin nielaissut jonkun siemenen, joka oli alkanut itämään kaikkialla kehossani. Tällä hetkellä suonet näkyvät lähinnä punaisista silmistäni :DDDD En tiedä onko biologinen kelloni mennyt sekaisin räjähdysmäisesti lisääntyneestä valosta vai mikä on hätänä. Olen jo useamman viikon kokenut vauvakuumetta kehoni puolelta. Haju- ja makuaistini ovat terästäytyneet äärimmilleen ja voin usein pahoin. Erityisen vaikeaksi olen kokenut hien hajun. Luulisi että viisi vuotta salilla pyllistelläänä olisin kyllästetty sietämään sapen suodattamaa kuona-ainetta. Toinen juttu minkä nauttimisesta ennen tätä kaksi viikkoa sitten alkanutta valeraskauttani, oli aminohapot. Mannisen valikoimaan kuuluu todella kovan luokan aminohappoja, oikeasti hyvillä makuvaihtoehdoilla. Mutta nyt pelkkä väri saa minulle hyökyaaltoja 🙁

Valeraskauteni edetessä olen muistellut rakkauden puuskissani, omaa kisapäivääni 2014 kulttuuritalolla. Kulttuuritalo on kiva paikka kisata, sen pienen katsomon vuoksi. Paikalle mahtuu vähän yleisöä, mikä tarkoittaa sitä että lavalta on mahdollista pongata omia kannustusjoukkoja. Vuonna 2014 debyytti kisojeni rakkain muistoni oli nähdä oma ihana mieheni katsomossa. Vertailuissa olin aivan innoissani, koska minusta tuntui siltä että sain tehdä poseeraukset tutulle ja turvalliselle puolisolle. Lavan keskeltä minulla oli suora näköyhteys Aleksiin 🙂

Minä ja mieheni <3
Minä ja mieheni <3

Kevättäisen rintani lisäksi, kevät näkyy nyt myös housuissa. Gazoz.fi uudet treeni trikoot vaihduttavat mukavasti jalka treenejä 🙂 Fitness Classicissa pyörin uusien housujen ohella FitClub Finlandin upeiden mimmien huoltajana. Mikäli olet tulossa katsomaan kisoja nykäise Supermass hupparista ja vaihdetaan kuulumisia 🙂

image

FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Valeraskaus”

  1. Hei! Kyselisin noista gazozin housuista mitkä sulla on tuossa edellisessä postauksessa. Siis nuo jossa on sinistä tuossa sivulla ja pakaroiden yläosassa.
    Onko niissä miten korkea vyötärö? Että yltääkö napaan asti?
    Ja sitten vielä että onko gazozin housuissa ylipäätään korkeampi vyötärö kuin esm betterbodiesin housuissa? (niissäkun on todella matala..)
    Kiitos jo etukäteen ja pakko kiittää vielä tästä mahtavasta blogistakin! Ihan lemppari 🙂

    • Vuötärö ei ole mikään mega korkea, arvioisin että samaa luokkaa kuin noissa betterbodiesin housissa. Mutta jos haluut korkeamman vyötärön niin tilaa Gazoksen sivuilta esim. Nebbia 836 (materiaali 90% puuvillaa, ei siis lykraa). Toinen hyvä vaihtoehto on Gazoz F Lucita ja Lucena mallit. Tosi kestäviä ja oikeasti korkea vyötärö! Ihan huiput esim. kyykätessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta