Tiimi

Pakko myöntää että sali harrastuksena tai ehkä sana harrastus antaa väärän kuvan, eli vaihdetaan. Sali kaiken vapaa-ajan viejänä on suhteellisen yksinäinen elämäntyyli. Yksinäisyyden tuki turva on tiimi. Jokainen IFBB kilpailija on jonkun tiimin jäsen. Mutta se mihin tiimiin kuuluu ei tarkoita sitä että muiden tiimien kilpailijoiden kanssa ei voisi olla ns. omia tiimejä. Oma tiimini on FitClub Finland, mutta Töölön uumenissa minulla on hieman erilainen tiimi ”tgntytöt”. Töölö gymin tyttöjen parasta antia on henkinen hyvinvointi. En voi sanoa että tässä tiimissä liha kasvaa, mutta ainakin nauru raikaa!

Torstai järkyttävä esimerkki tgntyttöjen toiminnasta, jota voisi verrata kanalaumaan! Krista Seuna palasi viiden viikon ”etelänlomalta”, itse epäilen viiden viikon solarium kuuria Vantaalla 😀 Joka tapauksessa riemulla ei ollut rajaa kun pellavapää saapui, valkoisen hammasrivistönsä kanssa esittelemään uutta ihonväriään 🙂 Riemun jatkona paikalle pyyhälsi myös aminohappoja kittaava Linda Manuella. Aikataulu ongelmia kuvastaa hyvin se, että Linda oli tullut salille moikkaamaan tyttöjä, vaikka hänellä itsellään ei ollut treeniä. On vaan niin päättömän vaikeaa sopia esimerkiksi yhteisiä kahvila tapaamisia, koska aina joku treenaa eri aikaan ja treenejä ei tietenkään jätetä välistä. Loistava paikka ylläpitää edes jokin asteista sosiaalista tasoa, ystävystyä saman elämäntyylin valinneiden kanssa. Torstai oli siinä mielessä harvinainen herkkupäivä, että kolme tgn tytöistä oli samaan aikaan salilla. Koska jälleen näkemisestä kehittyi tällä kertaa vähän liian iloinen, pyydän anteeksi kaikilta kanssa treenaajilta. Kaakatusta ja kameran edessä keikkumista oli ehkä vähän liikaa…

Pointtina tässä kanalauma vertauksessa on se että, ei ole väliä missä tiimissä kisaat. Oman tiimin voi rakentaa itse. Kaikki fysiikka lajit ovat siinä mielessä todella raadollisia, että kilpailija on koko ajan arvostelun alla. Kilpailijan tulee olla esillä, jotta mm. sponsorit saavat näkyvyyttä, mutta samaan aikaan kaikki matti meikäläiset saavat haukkua ja kirjoitella esim. internetissä miten kamalassa kunnossa olet. Töölö gymillä on mielestäni siinä mielessä hyvä meininki, että me kaikki (kilpailijat) tuemme toisiamme. Dieetit ja off seasonin painon nousun tuomat henkiset paineet jaetaan yhdessä. Vihamielistä meininkiä ei ole. Hyvänä esimerkkinä voisin mainita Lindan.

Lindan kanssa meillä on muutakin yhteistä kuin etunimi. Kilpailemme molemmat bikini fitneksessä ja pituusluokka on tietenkin sama 😀 Siksipä on hauskaa tarkastella omaa kehitystä oman sarjan likan kanssa. Vielä vuosi sitten kaimani olisi hävinnyt omalle selälleni mennen tullen, mutta nyt Lindan selkä on kehittynyt pelottavan nopeasti! Vai onko niin että, omassa fysiikassa on tullut takapakkia 😀 Mutta jos totta puhutaan on super mukavaa, että Linda on samassa sarjassa. Tälläinen leikkimielinen vertailu on todella tervetullutta.

image

Rakas mieheni suostuu aina välillä ottamaan minusta muutaman kuvan, treenien jälkeen. En halua olla kiittämätön, mutta lopputulos on AINA sama. Mieheni käyttää kuvaamiseen 1-2 sekuntia ja otoksia 1-3 kpl. Ensimmäisessä kuvassa minulla on todennäköisesti silmät kiinni (oma vika), toinen kuva on ”normaali” ja viimeinen on liike kuva. Nämä liike kuvat ovat aina yhtä onnistuneita. Todennäköisesti tämä liike kuvaaminen mieheni hienotunteinen tapa kertoa minulle miltä oikeasti näytän. Oli miten oli, täytyy todeta että mieheni on loistava tilanteen vangitsija. Miten kahteen sekuntiin mahtuu kaksi näin erilaista tunnetta. Tässä todiste mieheni lahjakkuudesta, tämän viikon maanantailta.

image

image

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta