Irtiottoja ja irtokarkkeja

Aina elämä ei ole niin fitnestä…

Syön herkkuja ja nyt aika laittaa the guilty list kaikkien nähtäväksi. Listalla on jotain sellaista, jota joku voi pitää ”terveellisenä”, mutta nämä cheat mealit syön aina päivän makrojeni päälle. Ehkei kaikkia näitä kerralla, mutta on niinkin tainut joskus käydä 😀

The GUILTY list

1. Ben & Jerry’s blondie ja brownie, paras paikka nauttia on elokuvateatteri.

2. Saarioisten valmis riisipuuro VAIN kylmänä, nautitaan jonkun maken rahkan kanssa esim. skyr (makuna kuningatar). Makuja ei missään nimessä tule sekoittaa keskenään. Tuotteiden nauttinen tapahtuu aina vieretysten. Ensipuraisu riisipuurosta ja nielaisu 🙂 Seuraavaksi lusikallinen rahkaa ja suu syödään aina puhtaaksi, ennen seuraavaa makua 😀 En mä tarkka ole! Kyseessä on hammastahnan ja hammasharjan kasteluun verrattava asia. Harja kastellaan aina ennen tahnan levitystä, ei koskaan toisin päin :DDD

3. Kaikki valmis ruisleivät ja rieskat 🙂 HUOM! Kaikki käy oli välissä tonnikalaa, sininen lenkki tai vain juusto.

4. Jogurtti karkit, joiden sisällä on jotain. Jälleen kaikki käy pähkinätäytteet, hedelmätäytteet, toffeetäytteet.

5. Kaikki kuivatut hedelmät (paitsi aprikoosi, ellei se ole soseutettu jonkun muun kuivatun herkun kanssa).

Miltä sinun top 5 näyttää?

image

FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Irtiottoja ja irtokarkkeja”

  1. Voi apua, löysin vasta eilen sun blogisi ja selasin heti samalta istumalta kaikki sun kirjotukset! Oot aivan huippu 😀 Tästä tuli kyllä kerta heitolla yks lempiblogeista!
    Nyt tähän samaan syssyyn kysysin kun sulla näyttää olevan tuo better bodiesin tarravyö, niin mitä mieltä oot siitä :)? Ja mitä kokoo itse käytät? Oon suunniilleen samaa kokoa (tosin löysempi :D) niin sillä vähän kyselen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta