Bodypainting

Tällä viikolla olen ollut ahkeran ehostuksen kohteena, kerrankin jotain muuta kuin fitnestä! Instagramin perusteella olen aika hehkeä kisu, mutta todellisuudessa arki on aika erinäköinen. Tukka pystyssä ja hiki pyllyssä sahaan, paikasta toiseen. Sahauksen keskellä omasta naamataulusta huolehtiminen usein unohtuu ja siksi välillä on super ihanaa päästä kunnolla pakkeloitavaksi. Ulkonäköni ehostus alkoi maanantaina, kun hiukseni saivat uuden väriloiston, Tanjan taitavissa käsissä. Tanjan taitavat kädet pääsivät todelliseen testiin, heti keskiviikko kun luvassa oli kehon maalausta.

Uusi tukka by Tanja Viitanen, Sydämen pohjasta <3
Uusi tukka by Tanja Viitanen, Sydämen pohjasta <3
SAKSET!
SAKSET!

image

Kyseessä oli todellakin varsinainen projekti 😀 Olin nimittäin bodypainting mallina Sydämen pohjasta kampaamon vuosijuhlassa. Maalaus projekti aloitettiin klo.8.00 ja lopullinen tuotos oli valmis klo. 16.00. Päivä piti sisällään paljon seisomista ja alastomuutta :DD Kaiken kaikkiaan ihana päivä ja upeassa seurassa!!

Päivämeikki :)
Päivämeikki 🙂
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta