Suklaa sen olla pitää!

Ajattelin että nyt olisi taas ajankohtaista kirjoittaa vähän kisaväristä. Kevään kisoihin on noin 75 päivää 😀 Monelle tulevat kisat ovat ensimmäiset, eli toivottavasti voin jakaa joitain hyödyllisiä vinkkejä.

Ensimmäiseksi voisin listata ne omat sössitys kisavärit:

image

Ensimmäisissä kisoissani käytin Jan tana high defination ykköstä ja kerroksia oli muistaakseni kolme. Vielä takahuoneessa väri näytti ihan kivalta, kuten alla olevasta kuvasta voi päätellä. Kuvassa minä olen ilmeestä päätellen syönyt kakkaa ja Johanna Hermans valmistautuu nyrkkeilyotteluun. Kuvasta välittyy hyvin takahuoneen ”glamour” :DD Väriin palatakseni takahuoneessa se oli riittävä, mutta lavalla olin vanupuikkojen kuningatar.

image

Toisellä kertaa, syksyn SM kisoihin valmistautuessani, kisaväri jännitti minua pirusti. Ensimmäisen kerran lopputulos oli ollut jäätävä, joten ajattelin että ei se ainakaan huonommin voi mennä. Rohkeana likkana ajattelin kokeilla uutta suihkurusketus tuotetta, jota testattiin kisakäyttöön. Suihkurusketus kertoja jälleen kolme ja tadaaa lopputuloksena JÄLLEEN vanupuikko 😀

image

Viikko aikaa oppia virheistä ja apuun rientää ihana Camilla Back. Kanadan MM -kisamatkalla Montrealissa Camilla hoiti ja opasti ammattitaidollaan minulle upean kisavärin! Kolmas kerta toden sanoo!

image

Lindan vinkit täydelliseen kisaväriin:

1. Aloita kehon kuorinta hyvissä ajoin! 2-3 viikkoa ennen kisoja

2. Älä missään nimessä mene solariumiin tai ota aurinkoa ennen kisoja! (iho kuivuu + palamisen riski)

3. Aloita kehon huolellinen rasvaaminen hyvissä ajoin! 1 kk ei ole mitään!

4. Älä käytä kisaviikolla deodoranttia (kuivattaa ihoa)

5. Omassa värissä pohjana 2 kerrosta Pro Tania (levitys maalaustelalla, vain torso. Eli ei jalkapöytiä, kämmeniä, kasvoja). Värin levitys aloitetaan kisoja edeltävänä päivänä ja molemmat levitys kerrat voi tehdä parin tunnin viiveellä.

6. Värin tummuus tulee vasta Jan tana high definationilla (levitys käsin tai sienellä), 2 kerrosta. Nyt väriä vasta jalkapöytiin ja kämmeniin. Kasvot eivät välttämättä tarvitse väriä, mutta itse laitan yhden kerroksen Jan tanaa. Viimeisen värin levityksen voi tehdä vasta juuri ennen kisoja, väri tummuu noin 2h.

7. Lopuksi VÄHÄN Muscle Juice

image

Suklaasta puheenollen, olethan hyödyntänyt jo Mannisen super edullisen patukka tarjouksen 😉

image

 

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta