Olinko se minä?

Tänään natsi siwassa eli Lidlissä sattui erikoinen tapaus, joka kirvoitti minua mietttimään: ”Miten tuntemattomat ihmiset näkevät minut?”

Palataanpa takaisin sinne lidlin pahvilaatikoiden keskelle. Olin siis kiltisti jonottamassa kassajonossa, kunnes jouduin mummopataljoonan suurennuslasin alle. Saksalaisessa hengessä meininki oli aika natsia, koska suhteellisen härskisti viaton ihminen joutuu arvostelun kohteeksi. Ote käymästämme dialogista.

Mummot: ”Aika paljon kananmunia”

Minä: IGNORE

Mummot: ”Paljon on kananmunia”

Minä: IGNORE

Mummot: ”Se vie ne varmaan johonkin kerhoon”

Minä ajattelen, että johan nyt on v****u! MUA EI HAUKUTA MIKSIKÄÄN V****N KERHOLAISEKSI! Joten päätän ylentää mieheni kehonrakentajaksi ja vastaan ignoorauksestani huolimatta ”Mun mies on kehonrakentaja.”

Mummot tietävät ”No noilla kananmunilla ei ainakaan liho ja näyttää siellä korissa olevan noita luonnon vihanneksiakin.” Toinen tietäjä mummo jatkaa, että niissä kananmunissa on eroja, toisissa on vähemmän rasvaa!

Minä lopetan keskustelun tässä vaiheessa. Liikaa ”tietoa”, joten palaan alkuperäiseen suunnitelmaani, IGNORE. Kuitenkin mieltäni jäi painamaan muutama kysymys tästä ”älykkäästä” keskustelusta… a.) Mitä on luonnonmukaiset vihannekset? b.) myydäänkö Lidlissä esim. muovisia vihanneksi? c.) Mihin kerhoon minä kuulun? d.) Mitkä on näitä dieetti kananmunia? e.) Mitä v****a?

Kaupassa asioidessani ostan usein paljon samoja tuotteita. Ruokavalioni ei ole yksipuolinen, mutta täytyy myöntää että se on suhteellisen samanlainen päivästä toiseen. Tyypillinen ostoskorini voisi näyttää esim. tältä: 12 pakettia riisikakkuja, 6 parsakaalia, 12 pakettia kananmunia, 3 kg riisiä ja 4 pakettia kanaa. Tämä herättää usein kanssa shoppaajissa ”tajous paniikkia”. Jos joku ostaa jotain samaa tuotetta kerralla paljon, on niiden pakko olla tarjouksessa. Lappauksen seurauksena paikalle saapuu aina useampi käryilijä tarkistamaan, että ei vaan mene mahdollinen tarjous ohi suun. Tilanteen tarkistuksen jälkeen koen usein jopa saavani vihaisia katseita, jotka viestivät ”s****nan kusettaja!”

Eli olen siis tarjous kusettaja 😀

Kaupasta on hyvä siirtyä kuntosalille. Usein olen miettinyt että minua pidetään varmaan ihan hulluna, kun käyn kuntosalilla joka päivä. Usein saan myös paljon neuvoja, joissa kannustetaan vapaapäivään. Kiitos vinkistä, mutta kai täällä voi käydä tekemässä myös vain lihashuoltoa! Noh, joulun aikaan pidin sitten tämän paljon toivotun levon kotisalistani. Olin siis Tampereella kolme päivää ja treenasin siellä. Kolmen pitkän päivän jälkeen palattua kotisalilleni saan, kolmelta ihmiseltä huolestuneita kyselyitä siitä että, missä minä olen ollut. Olenko ollut kipeänä? OK…. Poissa salilta = kipeä tai ”repsahtanut”. Miten olisi ”olitko jouluna reissussa????????!!!”

Eli on ihan normaalia olla salilla joka päivä 😀

Omasta mielestäni näytän sali ympäristössä usein massamurhaajalta tai vähintääkin halukkaalta väkivaltaan. Noh, näin ei ilmeisesti ole. Minulta on muun muassa kysytty lainaisinko SUKKIA (jotka mutten lainasin tuntemattomalle tytölle :)) ja pompuloita on kyselty useamman kerran. Itsetuntoni koki kuitenkin viime viikolla kolauksen, näemmä en myöskään näytä lainkaan treenatulta. Tammikuun treenaaja tiedusteli minulta tiedänkö miten jalkaprässin lukituksen saa pois päältä, jotta liikeradasta tulee suurempi. OK….

Eli en näytä ilkeältä kehomuijalta ja en todellakaan näytä tällä hetkellä kuvan naiselta 😀

image

 

 

FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Olinko se minä?”

  1. Haha, voi Linda-parka! Koita kestää meitä muita, kaikki täällä menee enemmän tai vähemmän sekaisin ja eri rooleissa kaiken aikaa 😀

  2. Pikku poika kerran tuumasi kaupassa äidillensä isoon ääneen..
    ”äiti äiti, kato kuinka paljon setä ostaa voita!!”
    Äitillä hieman puski punaa kasvoille 😀

    Lappasin hihnalla useamman puolenkilon rahkapurkin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta