Töissä ovella

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Viime vuoden tapaan tammikuu on omien herkkuhimojeni huippuaikaa. Päivän polttavimmaksi puheenaiheeksi on noussut ”Mitähän hyvää sitä söisi seuraavaksi?” Kotona viettämäni aika on kulunut lähinnä ovella, jääkaapin ovella. Ovella työskentely on alkanut käydä jo vähän raskaaksi 😉 Mutta ei hätää! Makunystyröiden ja vyötärön hellimistä on luvassa Hannan Skytän uusimmassa Fuel Food herkku opuksessa. Tammikuun on tuonut markkinoille varsinaisen helmen. Hannan sanoja lainatakseni: ”kirja on ylistyslaulu kekseille, kakuille, jäätelöille ja patukoille; energiselle keholle ja aktiiviselle elämälle.” Eli kuin tehty minulle ja ehkä myös sinulle 😉

image

Olen jo monta päivää himoinnut Ben & Jerry’s Blondie Brownie jäätelöä. Tänään ajattelin vapauttaa himoni suklaabrownie-blondien muodossa :DDD

Tiistaina on luvassa paluu koulun penkille, kun viimeinen vuoteni optikko-opintojen parissa käynnistyy. Luvassa on jälleen suhteellisen raju vuosi. Opintojen viimeistely ja opinnäytetyö tulevat kiristämään minua seuraavan yhdeksän kuukauden ajan. Tavallaan olen siis raskaana :DD Noh, raskaudesta minun tulisi selvitä taas luuranko moodiin vuoden loppupuolella. Olen nimittäin suunnitellut bikini pyllyä syksyksi. Tarkoitukseni on siis kisata taas syksyllä, eli sillä välin pari bikini posea, vaikka töissä :’D

image

Torstaina salilla vastaan tuli myös Copycat :DDD Tytöt penkkaamassa 😀 Ja hyvinhän se meni, oma suoritus: 3×8 50 kg. Muutes eikö oo aika mageet hupparit likoilla 😉

image

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta