10 käskyä

Näin joulun keskellä sisäinen pakanani hukkuu ja uskonnolliset, suurilta osin kaupalliset joulun ihmeet ruokkivat hengellistä hyvinvointiani. Näiden hengellisten ajatusten innoittamana, päätin kirjoittaa Katekismuksen 10 käskyä uusiksi. Pilkkeen lisäksi, olen pitänyt silmällä kuntosalia. Ja kyllä, teksti on ironinen.

image

Kuntosalin 10 käskyä
1. Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia.
Jos olet sijoittanut rahojasi valmentajaan, eli trendikkäästi PT:hen, pysy päätöksessäsi. Osa etenkin bikini likoista on rakastunut vaihtamisen iloon. Valmentajan vaihtaminen useamman kerran vuodessa, on älyttömän typerää touhua. Uuden ihmisen kanssa työskentely ottaa aikansa. Hyvä valmentaja, valmennettavan suhde on kuin parisuhde. Sen eteen pitää tehdä töitä. Eli ennen PT:n valintaa, tee taustatyösi huolella.
2. Älä käytä väärin Herran, Jumalasi nimeä.
Edelleen palaan tähän valmentaja asiaan. Jos olet saanut jotkut ohjeet, noudata niitä! On turha valittaa kaverin kaimalle, kun tuloksia ei synny ja läskikin tuppaa vaan triplaantumaan, jos et ole noudattanut ohjeita. Mikä siinä voi olla niin vaikeaa! Lue mitä paperissa lukee ja toimi ohjeiden mukaisesti.
3. Pyhitä lepopäivä
Tämän käskyn noudattamisessa, olen itse aivan surkea. Kyllä, lihas kasvaa levossa. Ei siitä sitten sen enempää :DDDD
4. Kunnioita isääsi ja äitiäsi
Joo, jos sun mutsi ja faija käy samalla salilla, ole heille mukava 🙂
5. Älä tapa
Joo, ei kyllä kiva jos heilut salilla leipäveitsen tai jonkun muun viikatteen kanssa. Kuolema ei kaveri 🙂
6. Älä tee aviorikosta
Niin, kai siellä salilla voi yhdyntääkin harrastaa. Itse en ole tähän, tai saatikka edelliseen rikkeeseen törmännyt….

7. Älä varasta
Väärin!
Raamatun seitsemättä käskyä ”Älä varasta” laiminlyöden, kehotan kaikkia kuntosalia harrastavien varastamaan niin paljon kuin kerkiätte. Tällä kehotuksella, en tarkoita kuntosalin tai siellä asioivien asiakkaiden omaisuuden, järjestelmällistä vohkimista. Vaan internetin, ihmeellistä maailmaan. Jos et ole vielä kuullut, on olemassa sellainen super kätevä hakukone nimeltä kuin GOOGLE. Tällä näppärällä ihmekoneella löydät sellaisen määrän tietoa, jota ihmismieli ei pysty sulattamaan. Kuntosali harrastus ei vaadi tuhansia euroja, jotta saat palkattua super kuuman PT:n. En tietenkään halua sanoa, että ammatti ihmisen palkkaaminen on rahojen hukkausta! Vaan haluan istuttaa sellaisen pienen ajatuksen ihmisten mieliin, että kaikesta ei tarvitse maksaa. Ravintoon liittyvää tietoa, on hyvä opiskella myös itse ja vaikka vain internetin välityksellä. Lisäksi internet on täynnä treeni ohjelmia, videoilla varustettuna… Ja kaikki tämä on usein aivan ilmaista tietoa, joka odottaa sinun pitkäkyntisyyttäsi 😀 Mutta muista, ole kriittinen!
8. Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi
Kuntosali on paikka jossa juorukellojen iloinen kilke soi jatkuvalla syötöllä. Nyt joku ottaa nokkiinsa, mutta ainakin omalla salilla pahimpia kellonsoittajia on useampi miespuolinen henkilö. Usein tekisi mieli huutaa, että nyt ämmät naama kiinni ja kato peiliin. Vielä ärsyttävämpää on se, että itse ei huomata millainen kakan läyhääjä itse on. Tunnustan! Puhun usein muista pahaa, mutta TIEDÄN JA MYÖNNÄN tekeväni näin. Älä ikinä aloita lausettasi näin: ”Mä en haluu sanoo pahalla, mutta” SELI, SELI, S**TANA!
9. Älä tavoittele lähimmäisesi omaisuutta
Tää on hyvä! Mä inhoon sitä kun mongutaan: ”sä oot Linda niin kiree, miksi mulla taas on tällainen etureppu”. Siis mitä, v***a! Mä punnitsen mun safkat, joka ikinen päivä ja mietin mitä mä syön. Älä vertaa itseäsi muihin! Jos kaveri käyttää kasvuhormoneja ja sinun palan kasvatuskeinot rajoittuvat, nallen neljänviljan puuroon. On todennäköistä, että teistä ei kasva yhtä isoja.
10. Älä tavoittele lähimmäisesi puolisoa, työntekijöitä, karjaa äläkä mitään, mikä hänelle kuuluu.
Jälleen kerran, joo. Ei se oo kiva jos joku yrittää järjestelmällisesti iskeä tyttöystävääsi ja varastaa respan henkilökuntaa töihin omalle kuntosalilleen. Mutta tää karja juttu on sitten vähän vaikeampi. Tarkoitetaanko tällä siipikarjaa vai esimerkiksi Raaseporin kaupungin toiseksi suurinta taajamaa, nimeltä Karjaa. Noh, se ainakin taidetaan kirjoittaa isolla alkukirjaimella, otetaan se siis pois laskuista :DD Joo, eli osta itse omat kanasi 😀
P.S Gazokselle on tullut uusia, ihan sairaan hienoja vaatteita, niin naisille kuin miehillekin 🙂

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta