Canada Montreal

Täytyy ihan aluksi sanoa että HUOH!! Hengissä ollaan ja elämä alkaa taas tuntua elämisen arvoiselta. Lentoa ja seitsemän tunnin aikaeroa, ei voi kuvailla muuten kuin sanalla RANKKA! Joo koneessa itsessään istuminen on haastavaa, mutta kisadieetillä levelit on ihan omaa luokkaansa. Hotellina meillä oli Kanadassa mikäs muukaan kuin Hilton 😀 Todella kivat huoneet ja upea porukka! Oma turvapari eli kisavärin levitys parina minulla oli ihana Camilla Back.

Camilla MM kolmonen! Onnea!!! <3
Camilla MM kolmonen! Onnea!!! <3

Kisapäivä varmistui vasta paikan päällä. Alkukilpailut käytiin siis perjantaina ja finaalit oli lauantaina. Oma kisa päättyi aika lyhyeen…. Oma sijoitus oli kahdestoista. Kunto oli kovempi kuin SM- kisoissa Lahdessa, mutta kansainvälinen poseeraus oli todella hakusessa. Jos SM-kisoissa joku tytöistä olisi tallonut lavalla varpailleni, olisin ehdottomasti myllyttänyt tyttöä takahuoneessa. Kansainvälisissä kisoissa se voitonnälkä on vaan niin kova, että hinnalla millä hyvänsä eteenpäin vain! Silti kisoista jäi hyvä fiilis ja en malta odottaa ensi vuoden kisoja!!

image

Nyt ansaittu off season on polkaistu käyntiin ja treenit jatkuu ihan normaalisti. Nyt keskityn takareisiin ja poseeraamiseen. Ne kuntoon ja olen taas valmis lavalle 😉

Väsynyt mutta onnellinen :)
Väsynyt mutta onnellinen 🙂

Kaiken kaikkiaan kisamatka Montrealiin oli upea kokemus, mutta kaukana lomasta. Vaikka perjantaina söin jo vapaammin ja maha täyttyi suklaasta, oli keho joutunut todella koville. Matka oli raskas niin henkisesti, kuin fyysisestikin. Silti odotan innolla seuraavaa matkaa 😀 On tää vaan ihan hullua, kuolemanväsynyt ja silti ajatukset pyörii vaan treenien ympärillä! Paluumatka oli myös sanalla sanoen mielenkiintoinen. Lufthansa päätti pistää pystyyn lakon! Lakko tarkoitti Team Finlandin hajoittamista. Osa porukasta sai kotimatkalleen lisää lentoja ja osa lisää tunteja. Minä, Johannes, Suvi, Hanna, Milla ja Ja Jaani taidettiin olla viimeisiä suomalaisia jotka kotiutuivat keskiviikko päivänä.

Odottamista oli enemmän kuin tarpeeksi, mutta kukaan ei valittanut!
Odottamista oli enemmän kuin tarpeeksi, mutta kukaan ei valittanut!

Käytännössä kaikki matkalla mukana olleet olivat entuudestaan minulle tuntemattomia. Mukana oli 12 kilpailijaa ja kaksi huoltajaa. Huoltajina toimivat Minna Pajulahti ja Suvi Iso-Kuusela. Mikä parasta kaikki olivat aivan ihania tyyppejä, en tiedä yhdistikö samanhenkinen elämäntyyli vai suomalaisuus, mutta kaikkien kanssa oli super helppo tulla toimeen <3 Mikä parasta mukana ei ollut yhtään ”Moilasta”. Eniten ketuttaa jos joku ei osaa/uskalla selvittää mitään yksin. Koko jengi koostui reippaista tyypesitä, joilla englannin kieli oli loistavasti hallussa. Yhtään vapaa matkustajaa, jonka perään olisi tarvinnut katsoa, ei ollut!

Lisää suomalaisten menestyksestä mave.fi

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta