Suomen mestari!

Niinhän siinä kävi että voitto tuli! Olen siis bikini fitneksen -163 cm suomen mestari, vuosimallia 2014! Tuntuu, aika pirun hienolle. Toki nyt ei ole aika juhlia… Voiton myötä saan upean mahdollisuuden osallistua MM -kilpailuihin. Aikataulu on nyt aika hetkinen, lähtö torstaina klo. 11.00 Helsinki – Vantaa lentokentältä. Määränpäänä Canada Montreal. Palataan vielä viime viikon valmisteluihin:

Perjantai:

klo. 9.00- 12.00 Innokkaana innovatiivisuus opintojen kimpussa, OR NOT!! 😀

klo: 13.00- 14.30 VIIMEINEN jalkajumppa (tällä viikolla, ensi viikolla jatkuu…)

klo. 16.00 Auto kohti Lahtea, kisabikinien näyttö

klo. 19.00 Heidi tekee minusta päivettyneeen VITALIBERATA suihkurusketuksella!

Sinänsä surullista että kisat on Lahdessa. Joo, kiva että saadaan Lahti sekaisin… Mutta on se niin kaukana. Eikö Helsinki olekaan maailmannapa? Mitä tapahtui susirajalle? Lahdessa siis luvassa pyllistys ja yskäisy. Eiku, se yskäisy taitaa kuulua vain vankilaan :DDD Kisabikinit hyväksytetään tyylillä ”housut alas ja pylle esiin”. Koko homma on tosi nopeasti ohi, henkkarit käteen ja jonon jatkoksi pituuden mittaus paikalle. Kaikkeen tähän kuluu noin 5 min ja kyllä sen takia kannattaa jo Lahteen ajaa! Perjantai ns. tankkauspäivä… Normi safkojen lisäksi kaksi hikistä banaania ja 80g säälittävä kaurahiutaleen lisäys. Sanoinkin mun miehelle, että älä enää ikinä puhu mulle mistään tankkauksesta, jossa ruokien määriä ei lisätä 😀

Lauantai:

Klo. 9.00 Olin reippaana suihkurusketuksessa ja sen jälkeen otin vain lepoa. 20 min kuntopyörää ja viimeiset pose harkat. Kahvittelua rakkaiden kanssa ja illalla kävin pelottelemassa ihmisiä vielä elokuvissa. Aika omituisen näköinen ilmestys sitä on kun kulkee kaikkien niiden vanupuikkojen seassa, omassa pökäle lookissa. Kaiken kaikkiaan ihana päivä! Salilla kyllä otti päähän hinuttaa hetki vain sitä pyörää, vaikka energiat oli riittäneet vaikka kunnon jalka jumppaan 😀

Hikinaama :D
Hikinaama 😀

Sunnuntai:

Aamu aloitettiin normaaliin tapaan, heräämällä klo. 6.50. Rauhallinen normi aamupala ja ihana maskeeraaja/ meikkaaja Laura Räsänen paikalle. Aamun vietimme Lauran kanssa kahdestaan ja nautiskelin levollisin mielin ammattilaisen käsissä. Meikki oli upea ja tukka kiilti upeasti Marietta Pöntisen käsittelyn jäljiltä. Riikka Valtosen tekemät kynnet sopivat loistavasti Lauran valitsemiin luomiväreihin. Lookki oli tosi onnistunut!

image
Päivänvalossa, aika raju… Kaksoset, kuin kaksi marjaa :DDDD

Automatka taittui leppoisasti, tärkeiden ihmisten ympäröimänä. Huoltajana Mannis teamin Hanna Skyttä ja katsomossa kannustamassa rakas mieheni (valmentajani), kaksoissisareni ja Eppu. Messuille saapuessa ovelta näin ensimmäisenä omat haarat ja se tuntui pirun hyvälle. Vielä paremmalle tuntui se että niitä haaroja peitti upea Gazoz.fi kollage asu 🙂 Neljä metrisen Linda saattelemana oli kiva lähteä tervehtimään tuttuja. Kyllä siellä messuilla olisi jututettavia riittänyt ja vähän harmitti lähteä kisalavan taakse istumaan, kun mielummin olisin vain halaillut ihmisiä. Onneksi siellä lavan takana riitti myös halailtavaa.

image

Takana oman vuoron odottaminen, on suhteellisen tylsää touhua. Nälkä on kova ja paleltaa… Lavalla on HUIPPUA! Ihanan lämmin ja musiikki soi. Fiilis katossa! Lavalla saa myös käyttäytyä aivan hullusti 😀 Ei sellaista tukan viskontaa ja ranteiden pyörittelyä voi missään muualla tehdä!

Sukeva!
Sukeva!

Sunnuntai kohokohdat:

1. Kunto check by Supermass Marko Savolainen

2. Mannisen teamin tapaaminen

3. Gazoz.fi osaston Jätti Linda ja Jerry Ossi!

4. Huoltajana Hanna Skyttä, + parhaat tukijoukot (Laurat, Aleksi, Eppu, Manninen, Gazoz)

5. Voitto ja Over all kierros

image
Minä ja THE SUPERMASS

 

Minä ja mieheni <3
Minä ja valmentajani
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta