Viimeistelyviikko vol.2

Viimeistelyviikko on ollut hulinaa täynnä. Olen lentänyt kuin noita akka ympäri Helsinkiä.

Keskiviikko:

Aamupaino 51.5 kg, JES!!!

Klo. 8.30- 11.45 Istuin kuuliaisesti koulunpenkillä 🙂

Iltapäivä minulla oli vapaata, joten ajattelin ottaa vähän rennommin. Soitin sisarelleni ja pidimme fitness vapaan iltapäivän. Lapsekkaassa mielentilassa päädyimme eläinmuseoon. Ihana paikka! Hurvitteluiden jälkeen back to business, eli kotiin ja sairaalloisen siisteyden ylläpidon pariin…

Aamulla olin kärsinyt valtavista selkäkivuista, mutta en ollut onnistunut saamaan aikaa hierojalle. Selkäkivun lisäksi takareiden olivat suoraan sanottuna pa**ana. Vuorossa olisi ollut HIT -treeni, mutta jouduin korvaamaan sen 45 min tasasykkeisellä. Kivut oli vaan liian kovat. Tasasykkeisen päälle revittelin vielä pohkeet ja vatsat. Treenin jälkeen lähdin raahautumaan kohti kotia. Jumppasalin kohdalla havahduin kuitenkin imeytyneeni Mindful Body tunnille. Tarkoitukseni ei todellakaan ollut mennä ryhmäliikuntatunnille, mutta sinne tämä hattivatti itsensä keinutti. Täytyy sanoa että teki hyvää!

Päivän kalorit n. 1700 kcal

Päivän fiilis: elämä hymyilee 🙂

Torstai:

klo. 6.50 tyypillinen kukonlaulun aikaan herääminen  😀

klo. 8.30- 11.30 Riikka näyttää kyntensä eli KISAKYNNET! <3

klo. 12.30-15.00 koulu

klo. 18.30- 20.30 rinta + olkapää

Olin ajatellut että nyt voin huoletta lintsata iltapäivän tunnit, mutta koska olen super nyhverö, pelkkä ajatus tuntui liian ahdistavalta. Joten ylitin itseni ja olin pirteänä opintojen parissa. Todennäköisesti uusilla kynsillä oli jotain tekemistä tämän käsittämättömän energiapiikin kanssa. Meikä vaan on niin harakka, että kaikki kiiltävä tekee onnelliseksi. Manniselta tuli myös ilouutisia, jotka piristivät kummasti päivää. Mun ikioma tiimi huppari oli saapunut ja se on UPEA!!!! KIITOS SUPERMASS <3

Päivän kalorit n. 1700 kcal

Päivän fiilis: rakastettu ja onnellinen 🙂

 

MINX BY RIIKKA VALKONEN
MINX BY RIIKKA VALKONEN
Kuka ihmeen karvaturri mun huppari siellä hipelöi? :o
Kuka ihmeen karvaturri mun huppari siellä hipelöi? 😮
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta