Valmentaja oma mies! Plussat ja miinukset

Valmentajani on oma avomieheni. Olemme tavanneet kuntosalilla. Yhteinen harrastus on siis ollut läsnä koko parisuhteemme ajan. Seurustelusuhteemme alussa molemmat tekivät omia treenejään ja lopulta ne vain alkoivat muovautua yhteen. Yht’äkkiä huomasin muiden kysyvän onko miehesi sun valmentaja. Jotenkin minulla oli aluksi vaikeuksia myöntää että on. En yhtään tiedä miksi, mutta jotenkin se vaan tuntui hassulta. Nykyisin olen jopa ylpeä siitä että vapaa-aika kuluu yhdessä, molemmille mieleisen tekemisen parissa.

image
Vuoden parhaan jalkatreenin jälkeen <3

Monessa perheessä on varmasti omalla tavallaan sama tilanne. Perheen miespuolinen henkilö on käynyt enemmän ja vähemmän kuntosalilla ja saa lopulta houkuteltua myös talon naisväen rautojen pariin. Tiukkoja kommentteja heitetään puolin ja toisin. ”En mä tajuu, miten niin näin, sattuu, tää ihan pa****!”. Näitä hetkiä voisi kutsua kasvukivuiksi. Uudet asiat voivat aluksi tuntua hankalilta ja jopa ahdistavailta. Kaikkeen ei kuitenkaan tarvitse kasvaa. Jos kuntosalilla yhdessä vietetty aika synnyttää lähinnä riitoja, voi miettiä kannattaako palkata ihan oikea valmentaja.

Valmentajan valinnassa tärkeintä on arvostus. Omaa puolisoa pitää arvostaa, mutta kaikki eivät osaa kaikkea. Vaikka kuntosaliharjoittelun tekniikat olisivat hallussa, voi toisen neuvominen olla lapsen kengissä. SIlloin kun voit aidosti sanoa että luotata siihen että toinen tietää mistä puhuu, voi kasvukipujen kohtaaminen olla mielekkäämpää. Valmentajan valinnassa, muista arvostus ja luotto.

 

PLUSSAT:

-Läsnä 24/7

-Ilmainen

-Olen ainoa asiakas

-Koska olen ainoa asiakas, olen tätä kautta myös paras asiakas

-Vapaa-aika kuluu yhdessä, salilla

-Ikinä ei tarvitse selitellä, miksi sinne kuntosalille on päästävä joka päivä ja miksi punnitsen ruuat

-Tappeluita tulee vähän, koska luotan toisen taitoihin ja arvostan häntä valmentajana

MIINUKSET:

-Kehuja ei tule

-Ohjeita tulee joka päivä

-Koska olemme niin läheisiä, mahdollisia kehuja ei osaa ottaa tosissaan

-Koska ohjeita tulee joka päivä, tuntuu välillä siltä että en osaa mitään

-Kehittymiselleni ovat sokeita molemmat

-Olen koekaniini. Koska olen ainoa ”asiakas” kaikki uudet tutkimustulokset testataan minulla…

-Muiden silmissä: super ärsyttävä täydellinen super healthy ja niin samperin fitness pariskunta….

2 x bikini Linda
2 x bikini Linda
FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Valmentaja oma mies! Plussat ja miinukset”

  1. Millä tavoitteilla miehesi treenaa, tarkoitan siis harrastaako hän CBB:tä, kehonrakennusta vai kenties treenailee vain omaksi huvikseen? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta