Mitä kuuluu osa 3

Vähiin käy ennenkuin loppuu. Huomaan että olen alkanut laskemaan treenien määriä. Vielä neljä jalkajumppaa, yksi selkä treeni ja niin edelleen. Ja mitäs sitten? Tuo kauan odotettu kisapäivä koittaa. JEE!!! Eli luvassa on kaksi tai jopa kolme treenitontä päivää ja laskennan voi aloittaa alusta: vielä 104 jalkajumppaa, 52 selkätreeniä…. 😀

24.8.14 mittasin Hanna Skyttan kanssa kehonkoostumustani, ioi 353 body composition analyysi laitteella. Nyt mittaus uusittiin 28.9-14. Eli noin kuukauden tauon jälkeen.

Tulokset:

Body fat -1.6 kg

Weight – 2.5 kg

Lean body mass -0.9 kg

Tulokset on vain suuntaa antavia, mutta suunta on ollut oikea. Rasva on laitettu tirisemään ja toivottavasti pannu pysyy kuumana vielä nämä viimeiset 13 päivää 🙂

Kisavärin testailua...
Kisavärin testailua…

Elän edelleen viime viikolla aloittamaani hattara elämän. Vaaleanpunaisten lasien takaa on helppo tuijotella. Ei voi olla kuin kiitollinen! Minulla ihana mies, koti, työ, ystävät, opiskelupaikka ja harrastus <3 Itku on taas päässyt sadasta asiasta ja yksi huippuhetkistä koettiin viime torstaina. Olin menossa mieheni kanssa elokuviin ja laiskoina ihmisinä matkustimme kaksi pysäkin väliä leffateatterille bussilla. Bussissa katselin mieheni sivuprofiilia ja mietin että kyllä mies osaa olla komea! Noh, itkuhan siinä taas tuli :DDDD

Itsestään saa ja pitää olla ylpeä. Sosiaalinen media kuhisee taas mahtavia ennen ja jälkeen kuvia. On oltu reilusti ylipainoisia ja lopulta onnistuttu hankkimaan tuo upea kisakunto. Joo hieno juttu ja hyvä motivaatio monelle. Mutta mitä jos on aina ollut normaalipainoinen. Onko vähän tyhmää että se ei ole niin ”hieno”? Joo, kai se vaan on niin super tylsää jos elämä on ollut aina sillä tavalla hallinnassa, että ei ole koskaan kamppaillut syömishäiriöiden kanssa…. Minusta olisi vaan ihanaa että ne ihan tavalliset ihmiset jotka ei ole koskaan ollut missään super kunnossa tai super huonossa kunnossa muistaisi onnitella itseään. Minä olen aina ollut normaalipainoinen. Tänä päivänä ja näiden nais- ja miesihanteiden keskellä tavallinen unohtuu. Aina ei tarvitse saavuttaa jotain suurta, jotta on onnistunut. Joten kaikki normaalipainoiset ihmiset, onneksi olkoon sinä olet yheiskunnalle halpa yksilö 😀 Ihanaa että olet olemassa <3 Ilman sinua meillä ei olisi julkista terveydenhuoltoa.

image
Aurinkoista viikkoa!
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta