Kaloriton sokeri

Dieetillä voi myös huoletta nauttia sokerista. Tämä ihmeellinen kaloriton sokeri ei valitettavasti anna nautintoa vatsalaukussa, vaan iholla. Kyseessä on tietenkin sokerointi. Kävin tänään valmistelemassa tulevaa kisa lookkiani sokeroinnin merkeissä. Eli dieetti ja sokeri sopivat sittenkin yhteen!

Sokerointi tapahtui Helsingin keskustassa, Malminkatu 36:ssa. Long Lasting Beauty hoitolassa, jossa minua odotti Heidi. Sokerointi suoritettiin kaikki pois meiningillä, eli ensin aatamin asu esiin ja sitten pöydälle mars. Hoitopöydällä makaan lämpimän pyyhkeen alla ja katselen kun Heidi venyttää sokerivahaa taitavien sormiensa ympärille. Aloitamme toimenpiteen nilkoista. Lämmin vaha tuntuu miellyttävältä, mutta ajattelen sen olevan vain hetken huumaa….

Kärsimysnäytelmää tästä toimenpiteestä ei kuitenkaan tule. Paikka paikoin sokeroinnin jälkeen levitettävä desinfiointiaine, joka sisältää eukalyptystä saa olon tuntumaan kevyeltä. Tämän mielenkiintoisen keveyden seurauksena joudun välillä miettimään: ”Onko minulla pikkuhousut vai ei?” :DDDD Mikä parasta sokeroinnin yhteydessä iho kuoriintuu kevyesti, eli hei hei hilseilevä iho. By the way! Haluaisin antaa pienen vinkin myös miehille, kukaan nainen ei halua katsella karvaista selkää 😛 Heidille voi varata ajan puhelinnumerosta 0505012981 tai netistä: www.longlastingbeauty.fi

Samalla kannattaa hydyöntää Paldaniuksen blogitarjous 45e kainalot + brassi sokerilla + sääret vahalla (varaukset Heidille)

Heidi Viitamaa

  • Kestopigmentoinnit
  • Hoidolliset pigmentoinnit
  • Sokeroinnit
  • Mesoterapia
  • Kasvohoidot, vartalohoidot, jalkahoidot…
  • Vita Liberata – sprayrusketus

Sokerin voimalla jatkan siis gramman kevyempänä kohti kuntosalia. Luvalla on penkkipunnerrusta ja tanssitunti. Kyllä, olen menossa tanssitunnille. En ole ollut ohjatulla tunnilla kertaakaan aikuisiän saavutettuani. Tilanne korjaantuu mitä pikimmiten. Hip hop here I come! Hip hop is NOT dead! Luvassa siis Töölö gymin Booikai. Iiik! Mä oon niin innoissani!

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=-OVPUGn_U_8″]

p.s Voisiko joku kertoa miksi Malminkatu on Kampissa, Malmi jossain ihan muualla kuin Kampissa ja Malminkartano vielä jossain Vantaan rajalla??? Kaikille näillä Malmeille on yhetistä se että niistä on löytynyt mineraaliesiintymiä vai miksi ne kaikki on Malmeja!?! Kaupunkisuunnittelu…. Onko sitä?

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta