Raivoava nainen kuntosalilla

Pysähdyin eilen ajattelemaan miten käyttäydyn kuntosalilla. Dieetin treenit eivät juuri eroa off:n treeneistä, mutta kulutuksen olisi tarkoitus olla kovempi. Mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että sarjojen välissä ei lueta lehtiä. On varmasti oma vika, että olen saanut nyt viime viikkojen aikana useamman kerran kommentin, joltakulta satunnaiselta kuntosaliharrastajalta: ”Linda älä oo niin vihainen, taitaa dieetti painaa” 😉 Joo-o, ei se dieetti aina ihan huippuenergioita anna, kyseessä on vain tilanne kun yritän antaa itsestäni 110%.

Treenaan aina niin sanotusti tosissani, mutta minua ei haittaa jos joku tuttu heittää kommentin sinne tänne, sarjojen välissä. Pidän itseäni sosiaalisena ja viihdyn ihmisten ympäröimänä. Tämänhetkinen ohjelma on yksinkertaisesti sellainen että en ehdi jutella. Tuntuu ihan tyhmältä selitellä, että en ole pahalla tuulella, olen super keskittynyt. 🙁

image

Tapahtui eilen seuraavaa:

Lähdin kotoa noin puoli seitsemän illalla. Salille saavuin kolme minuuttia myöhemmin, super lautautuneena treeniin. Luvassa oli olkapää- ja rintatreeni. Kertaan liikkeitä mielessäni kuin mielipuoli vielä crostrainerillä lämmitellessäni. Asettelen kahdet käsipainot ja ylätaljaan yhden tangon, tulevaa koitosta varten. Aloitan supersarjojen teon, ei taukoja! Muita asiakkaita suhteellisen vähän. Sillävälin kun kiidän raketti -tyylillä taljalle, joku ystävällinen keski-ikäinen mies päättää valita käytössäni olevat käsipainot. Kyllä ketutti! Oli ihan pakko sanoa tälle jantterille: ”Äijä päätti sitten pölliä muijan painot, mitä jos ottaisit noi toiset (telineessä) olevat painot, ne painaa ihan saman verran”. Joo, sanavalinnat ei ollut ne ystävällisimmät, mutta silti – millä järjellä!

Tilanne kaksi, olen asettanut kahvat ristitaljaan. Teen supersarjana yhtäaikaisesti vinopenkkiä käsipainoilla. Töölö gymin alakerrassa jossa olin treeniä suorittamassa on kuusi taljaa, joista minä törkeästi varasin kaksi. Neljä vapaata. Tottakai paikalle saapuu pariskunta, joka haluaa yhteen niistä taljoista joita käytän… Oli taas ihan pakko sanoa: ”Meikä on niissä ristitaljoissa, että jos menette vaikka siihen viereiseen. Mun on niin paha tehdä ristitaljaa, jos toinen talja on puoli metriä selän takana”.

Töölö gymillä on välineitä vaikka muille jakaa, nyt ei todella ollut kyse siitä että nämä minun omimat välineet olisivat olleet ainoat. Tiedän että maksan kuntosalijäsenyydestäni saman verran, kuin kaikki muut kävijät. Ja todennäköisesti vielä vähemmän, koska olen opiskelija. Ja tiedän että en ole missään etuoikeutetussa asemassa koska kilpailen. Molemmilla kerroilla nämä ihmiset ovat häirinneet toisen (minun) treeniä koska ovat keskittyneet johonkin ihan muuhun kuin treenaamiseen. Nimittäin jutteluun.

On ihan ok, jos haluat tulla kuntosalille vaalimaan sosiaalista elämääsi, mutta sitä ei pitäisi tehdä muiden kustannuksella. Kuntosalille pitäisi varmaan perustaa sellainen oma pieni karsina, jossa saisi ihan vaan jutella, ilman että seisoo kenenkään edessä. Olen useamman kerran ihmetellyt, että olenko tullut kahvilaan treenaamaan, kun kuppikunnat ovat valloittaneet salin. Juttelen siis salilla itsekin, mutta en muiden kustannuksella. Ehkä se kuntosalilla treenaava raivo mimmi ei olekkaan raivo, vaan myös muiden käytöksessä on vikaa.

 

 

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta