Jyväskylän SM-karsinnat

Lauantaina pidetyt Jyväskylän SM-karsinnat olivat kyllä jännittävää katseltavaa, myös tietokoneen näytöltä. Itse vietin lauantaipäivän työelämän parissa, mutta onneksi Body -lehti mahdollisti kyyläämisen laadukkaiden kuvien avulla. Eniten jännitin bikini fitneksen 163 cm sarjaa eli omaa pituusluokkaani. Itsekeskeinen kun olen! Kyllä harmitti huhkia salilla kun bikinien kisat käynnistyivät. Sali menee lauantaisin kiinni kello 18.oo ja muuten olisi treenit jäänyt tekemättä ja sehän ei käy laatuun! Sarjan voitto meni toivotusti kaimalleni! Onneksi olkoon, tyttö sä oot timantti!

image
Neljän viikon päästä…

Kilpailijoiden määrä oli valtava ja on se vaan niin rajua että osa jaksaa käydä läpi toisen kilpailupäivän heti ensi viikolla uudelleen Tampereella. Oma muistikuva kevään kisapäivästä oli seuraavan päivän jäätävä selkäkipu. Munuaiset huusivat kivusta ja pää oli niiiin kipeä! Lahdessa täytyy muistaa juoda vettä sitäkin enemmän, mutta viimeksi jännitys unohdutti nestetasapainosta huolehtimisen. Kilpailijoiden tasoa en halua arvioida millään tavalla. Joku on ollut toista kireämpi ja joku toinen toista löysempi. Mutta nyt toista dieetiä tänä vuonna vetävänä täytyy sanoa, että lavalla seisominen on upea suoritus. Se onko siellä oleminen kaikkien kohdalla järkevää, on sitten asia erikseen. On kai niin, että kukaan ei voi sanoa, kenen kannattaa kisata ja kenen ei. Järkevin vastaus olisi todennäköisesti: EI KENENKÄÄN! :’D

52.2 kg
52.2 kg

 

Tänä sunnuntaina olen viettänyt ansaitun vapaapäivän fitneksestä. Lihakset on niin kipeät! Tällä hetkellä en keksi yhtään lihasryhmää joka ei olisi kipeä. Tietää tehneensä ja niin kertoi myös aamulla vaaka, joka näytti lukemaa 52,2 kg. Tänään fokus on ollut vain palautumisessa 🙂 Jyväskylän karsinnat aiheuttivat sen verran jännitystä, että eilen illalla oli pakko kiskoa kisa bikinit ja korut päälle. Parit bikini poset ja omat henkilökohtaiset karsinnat käyntiin. Oman pään sisällä asuva raati äänesti jatkoon 😀 Katsotaan joutuuko lauantaina käymään saman ruljanssin uudelleen läpi. Ehkä vedän astetta kovemmalla asenteella ja levitän kisavärit 😀 Noh, toivottavasti en nyt sentään 😀

FitFashion

4 vastausta artikkeliin “Jyväskylän SM-karsinnat”

  1. Ihana Linda!! Miten noi IBX kynnet tehdään siis se hoito alle ja tehdäänkö geeli päälle? Vai onko se geelaus sit erikseen siis että ei kuulu tohon hoitoon? 😀 Oot UPEEE tsemppiä kisoihin!!!

    • Joo se IBX hoito tehdään geeli lakan alle. Se on sellainen lakka joka kuumuuden avulla imeytetään kynnen sisään. Nopea juttu!

    • Kiitos! Ne on 4 vuotta vanhat, tais olla intersport. Mut kannattaa kattoo http://www.gazoz.fi siellä on tosi paljon vähän erilaisia urheiluliivejä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta