Mitä kuuluu osa 2

Dieetti etee! Aamun paino 52.4 kg! Taitaa sittenkin mennä 52 kg rikki 😀 Alkuviikon masennus on myös selätetty ja fiilis on taas korkealla. En tiedä vaikuttiko keskiviikon kolmen tunnin himoshoppailu asiaan 😀 Iloa arkeen toi myös Hanna Skyttä, joka piristi perjantai illan jalkajumppaa <3 On se vaan niin paljon mukavampaa polkea sitä pyörää, kun toinen huutaa siinä vieressä ”pää pettää” :’D

Eilen laitettiin myös kynnet kuntoon. Mulla on lihasten kasvatus projektin ohella myös toinen projekti käynnissä. Nimittäin kynsien kasvatus projekti! Tietenkin hiusten kasvatusten ohella, mutta tällä saralla en ole tehnyt mitään konkreettista, toisin kuin kynsien. Löysin Helsingin keskustasta paikan jossa Valtosen Riikka tekee ainutlaatuista IBX -hoitoa. Ideana on kasvattaa omaa kynttä. Ei mitään rakennekynsi juttuja, vaan hoidon avulla vahvistetaan omia kynsiä ja estetään sen liuskottumista. Nyt minulle on tehty tämä hoito kaksi kertaa ja voin sanoa että toimii. Omat kynnet ovat olleet välillä aika jäätävät kun kyntää tuolla salilla joka päivä, mutta ei enää. Eka hoito oli kaksi viikkoa sitten ja parissa viikossa mun kynnet ovat kasvaneet tosi kivasti!

1. kuva 2 viikoa sitten ja kaksi vikaa eilen :)
1. kuva 2 viikkoa sitten ja kaksi vikaa eilen 🙂

Riikka tekee näitä kynsiä Sydämen pohjassa ja häneen voi tutustua tarkemmin:

https://www.facebook.com/nailbookbyriikka

Kynnet siis kuosissa ja kai se itse likkakin alkaa olemaan jo suhteellisen kuosissa 😀

image
Neljä viikkoa karkeloihin!

Töitä ja koulua kuten aina, mutta kyllä sen vaan huomaa kun on ollut töissä. SInne on pakko laittautua :DDD

Näytetään kuva.JPG

 

Tänään on super jännä päivä kun ensimmäiset karsinnat pärähtää käyntiin. Näkee vähän millaisessa kunnossa jengi on. Instagram kuvat ja muut on monesti aika kaukana todellisuudesta 😉 Erityisen mielenkiintoisen tekee tästä päivästä se että upea Linda Manuella kisaa tänään. Super tsemit LINDALLE!! <3

FitFashion

Yksi vastaus artikkeliin “Mitä kuuluu osa 2”

  1. Murulla oli verenkierto jaloissa, ja kuulo jossain muualla… Hihi! Minä kyllä sanoin, että ”pää ei petä” 😀 Eikä se pettänyt. Eikä jalat. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta