Kisamotivaatio hakusessa

Kisoihin on vajaa viisi viikkoa aikaa ja oma kisafiilis on alhaalla kuin lehmän häntä. Toisaalta on huippua että ei tarvitse käydä läpi kahta kisapäivää SM-kisoja silmällä pitäen mutta…. Toisaalta taas sitten kaikki muut on jo kisakunnossa ja oma kunto on vielä monen viikon takana. Noh, tilanne korjataan kuntosalilla! Eiköhän se oma kilpailufiilis löydy viimeistään parin viikon päästä. Tein tälläisen treenipätkän aikani kuluksi. Suurin osa videoista on kuvattu juuri ennen kevään 2014 kisoja, joten aikamoinen naru siellä heiluu. Jotenkin tuli heti parempi fiilis. Kyllä mustakin tulee vielä super mini rimpula. Olinhan mä keväälläkin 😀

Nyt vaan järki käteen. Treenit kulkee tosi hyvin, uni maistuu, paino on tavoitteessa ja ruokaa on paljon 🙂 Ehkä suurin syy omaan alakuloisuuteen on se, että kokoajan on hikinen. Päivät pitkät viiletän menemään tuolla kaupungilla tukka pystyssä ja naama valkoisena. Pakko lauantaina ryhdistäytyä ja tehdä tähän naamaan kunnon sotamaalit ja lähteä vaikka leffaan 🙂

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta