Kuvaukset <3

Sunnuntai aamu käynnistyi isolla hiellä.

image
kuolema 😀

Seuraavaksi vuorossa oli paheksuvia katseita. Olin nimittäin ajatellut heiluttaa valkoista takakamustani vähän peilisalissa. Kerrankin olisi ollut vähän motivaatiota treenata poseeramista, mutta tietenkin siellä oli menossa JUMPPA! Miksi siellä on aina jumppa, samperin jumppa!!! Siitä tulikin mieleen yksi vanha Sami Hedbergin pätkä. Tää jaksaa naurattaa aina :DDD

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=ZdgSir6Q1lc”]

Paita pois ja salin puolelle heilumaan. Niskassa muiden naisten raivo ;)
Paita pois ja salin puolelle heilumaan. Niskassa muiden naisten raivo 😉

Päivän kärsin silmäläketieteen parissa, opetellen ulkoa kaikken maailman silmäsairauksia. Illalla kärsimys palkittiin, vuorossa oli nimittäin Gazoz.fi kuvaukset. Mukaan tarttui super ihanani uusia treeni vaatteita. Dieetti alkaa näkyä muuallakin kuin ruuan vähenemisenä. Vaikka pelin perusteella kehon muutukset tulee tolkuttoman hitaasti, on vaatekaappi eri mieltä 🙂 Nimittäin osa vaatteista alkaa taas olemaan isoja säkkejä, joten tarpeeseen tulee! Nyt jos joku mies tai nainen haluaa näyttää salilla vähän astetta tyylikkäämmältä, kanttaa kipaista Gazoksen nettikauppaan. Kohta on kauppa täynnä uutuuksia!

http://www.gazoz.fi/

 

Uutta! <3
Uutta! <3
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta