Happy birthday!

Ihanaa syntymäpäivää rakkaalle siskolleni Lauralle!!! <3 Tänäkin vuonna saan jakaa syntymäpäivän sisareni kanssa. Olemme siis kaksosia. Minä olen se vanhempi, huimalla yhdentoista minuutin ikäerolla :DDDD Ikää mittariin kertyy kaksikymmentäkuusi vuotta. Näin pieniä lukuja kannattaa vielä juhlia, vaikka äitimme hämmästeli miten me voimme olla jo niin vanhoja 😀 Mennään kuulema kohta ohi hänestä, heh heh!

Tyylit hallussa!
Poseeraus hallussa!

Tällaisena päivänä on mukava pysähtyä miettimään miten rakkas siskooni on minuun vaikuttanut. Millaista on olla kaksonen? Uskon oman kilpailuviettini ja päättäväisyyteni kumpuavan jo lapsuudesta. Olen aina saanut kilpailla kaikesta sisareni kanssa. Koulussa istuimme aina samalla luokalla ja harrastukset olivat aina samat. Ensimmäinen kännykkä oli Nokia 5110, se oli tietysti yhteinen. Mihinkään ei koskaan menty yksin vaan aina yhdessä. Kaverit olivat yhteisiä, ei ollut Lindan tai Lauran kavereita. Oli vain Lindan ja Lauran kaverit 🙂 Tämä leikkimielinen kilpailutilanne on opettanut minulle, että ahneella on kakkainen loppu. Mahdottomaltakin tuntuvat haasteet tai tavoitteet voi saavuttaa, jos vain jaksaa tehdä niiden eteen töitä. Välillä käy myös niin, että joku toinen on parempi, mutta silloin töitä on tehtävä vain kovemmin.

Oma lajivalintani bikini fitness on äärimmäisen itsekäs laji. Elän lajille vain siksi että olen ITSE niin valinnut. Tämä tarkoittaa ikävä kyllä sitä, että aina aika ei riitä ystäville. Kaksonen voi kuitenkin luottaa siihen, ettei koskaan tule jäämään yksin. Kaksosten välinen side on uskomattoman vahva. Ajattele miten ahdasta on jakaa kohtu toisen ihmisen kanssa yhdeksän kuukauden ajan 😀 Kyllä siinä väkisinkin kasvaa ikään kuin yhteen :DDDD

kuva 1-1

Joukossa tyhmyys tiivistyy – ei päde ainakaan minun ja sisareni väliseen suhteeseen. Laura on etenkin teinivuosina suojellut minua monelta tyhmyydeltä. Lapsuuden vietimme Iisalmen idyllisessä rauhassa. Äidillämme oli tapana käydä ”lomalla” Helsingissä, kun olimme lopultakin saavuttaneet puberteetin. Äidin nauttiessa omasta ajastaan, jäimme Lauran kanssa talonvahdeiksi. Mikä parasta, saimme myös ruhtinaalliset taskurahat ruokaostoksien tekemiseen. Teini-ikäisen Lindan päässälaskutaidot riittivät selvittämään kuinka monta siideriä kyseisellä rahasummalla pystyisi hankkimaan ja montako juhlijaa asunto vetäisi sisäänsä. Onneksi Lauran laskutaidot puolestaan pystyivät laskemaan paljonko tuhoa teini-Lindan suunnitelmat pystyisivät samaan aikaan. Tuolloin kyllä ns. ketutti, kun Laura istui rahakirstun päällä ja pakotti syömään pakkasesta makaronilaatikkoa. Joka kerta taskurahat palautettiin lähes koskemattomana takaisin äidille ja pakastimen makaronilaatikko oli tehnyt kauppansa happamalle teini-Lindalle.

kuva 1

Tänään aloitan syntymäpäivän juhlimisen klo 7.30 verikokeilla ja sieltä jatkan matkaani hammaslääkäriin. Mitään kurjaa päivää ei ole kuitenkaan luvassa, vaikka herkut jäävätkin tänä vuonna välistä. Iltapäivällä Laura Räsänen tulee tekemään koevedoksen kisameikistäni ja tuo hammaslääkärikäynti on myös osa kisavalmisteluitani 🙂 Kunnon puhdistus saa hymyn näyttämään niin paljon upeammalta! Illalla lähden ystävieni Iran, Idan ja toisen juhlakalun, sisareni Lauran, kanssa tanssimaan Cheekin stadionkeikalle 🙂

Ai niin, muistakaa käydä ostamassa uusin Bodytreeni. Lehdestä löytyy mm. ajatuksiani treenaamisesta.

kuva

 

 

FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Happy birthday!”

  1. Tekin ootte ilmeisesti ihan eri näköisiä. 🙂 Olin ihan unohtanut, että säkin olet kaksonen.. Näköjään se menee muillakin samalla tavalla, että kahteen mahtuu yksi rehellinen, yliluonnollisen kiltti teini, sekä yksi hulivili. 😉

    • Hahaa! Näin se kai on 🙂 joo ollaan Lauran kanssa aika erinäköisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta