Hetket heinäladossa

Silmieni edessä siintää jo tuleva vapaa viikonloppu. Tänä kesänä en lomaile ja siksipä kolmen päivän vapaapäiväputki tuntuu luksukselta. Erityisesti tämä perjantai vapauttaa mieleni ja kirvoittaa mieleeni kasan romanttisia haaveita  kesästä ja heinäpelloista 😀

Mies nojaa talikonvarteen ja pyyhkii hikistä otsaansa valtavalla kämmenselällään. Polttavan auringon alla lukemattomat heinäpaalut ovat täyttyneet kuin itsestään, vahvan miehen määrätietoisessa käsittelyssä. Kaivonkannella nojaileva nuori neito katselee kaihoisasti miehen uljasta olemusta. Pitkien katseiden lomassa neito kauhoo kaivon raikasta vettä tulevaan yllätykseensä. Raskaan työn raataja tullaan palkitsemaan ruhtinaallisesti… Naisen hellän työn tuloksena piimätuopin pohjalla kiiltää jotakin vaaleaa. Kirkas vesi virtaa jyrkässä kaaressa tuoppiin. Lempeä sekoitus ja lemmenjuoma on valmis. Miehen nälkäiset silmät näkevät palmikkopäisen naisen keimailevan olemuksen lähestyvän. Mitä neidolla on mielessään..? Pian miehen haaveet toteutuvat  ja mies pääsee käsiksi neidon suloihin. Nainen on valmistanut mansikanmakuisen yllätyksen, Mannisen HydroIso heradrinkin :DDDDDD

Viikonlopun ajattelin viettää romattisissa merkeissä mieheni kanssa Kangasalan maaseudun rauhassa. Kangasalta olemme ajatelleet tehdä täsmäiskuja Tampereelle. Vietämme oman elämämme treenileiriä, eli tuplatreenejä ja hikoilua luvassa Wolfin fitness clubilla 😀 Kuka tietää jos käymme katsomaassa vaikka lampaita läheisellä pellolla 😉

Ihanaa viikonloppua!

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta